Connect with us

Stiri despre telefoane

2 denumiri si un singur telefon Xiaomi sau Redmi

Published

on

2 denumiri si un singur telefon Xiaomi sau Redmi, un titlu din care nu ati inteles probabil mai nimic, dar asa procedeaza acest producator, unul renumit, popular si in Romania.

Ei bine, este vorba despre Redmi K60 Ultra sau daca vreti, Xiaomi 13T Pro. Ultima varianta va fi folosita la nivel international si prima in China. Urmeaza a fi lansat/e in curand si specificatiile tehnice sunt impresionante, asta putem spune si despre pret, dar si despre performante.

2 denumiri si un singur telefon Xiaomi sau Redmi

Ambele vor avea integrat procesorul autonom de afisaj PixelWorks X7, pentru o experienta vizuala de top. Se zvoneste ca acesta ar putea oferi o rata de reimprospatare de pana la 180Hz la rezolutie FHD+ si 144Hz la rezolutie WQHD+. Acest chipset este intalnit in telefoane ca OnePlus 11, Honor Magic5 Pro si Realme GT 2 Explorer Edition.

Advertisement

2 denumiri si un singur telefon Xiaomi sau Redmi

Este deja confirmat procesorul Dimensity 9200+ de la MediaTEK, competitor direct cu Snapdragon 8 Gen 2, cel mai puternic si cel mai titrat chipset pentru telefoanele mobile. Dar are serioasa concurenta de la acest MTK, ar fi obtinut in AnTuTu peste 1.700.000 de puncte.

2 denumiri si un singur telefon Xiaomi sau Redmi

Posibil sa existe mici diferente intre cele doua modele (Redmi K60 Ultra /  Xiaomi 13T Pro), in special la capitole precum RAM sau ROM.

Ar urma sa vina cu un display OLED de 6.7 inch, avand o rata de reimprospatare de 144Hz si o rezolutie de 1.5K. Se presupune ca dispozitivul va avea o capacitate a bateriei de 5,000mAh si a primit recent o certificare pentru incarcare rapida de 120W.

Advertisement

Redmi K60 Ultra va fi prezentat in cadrul unui eveniment major, unde vor fi de lansate si Xiaomi Mix Fold 3, Xiaomi Pad 6 Max si Redmi Pad 2. Xiaomi 13T si 13T Pro urmand sa fie lansate pe piata globala la data de 1 septembrie.

Pretul de lansare ar urma sa fie undeva la 800 de euro pentru versiunea cea mai accesibila. Cand va ajunge in magazinele online din Romania, ma astept sa coste peste 4000 lei, poate 4500 sau mai mult.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171