baterie

Prea mult Instagram? Cercetata penal pentru ca s-a imbracat in politista

Prea mult Instagram? Cercetata penal pentru ca s-a imbracat in politista

Cercetata penal pentru ca s-a imbracat in politista si a oprit o masina pe strada – Goana dupa cateva like-uri si aprecieri nu face bine intotdeauna. Desi la prima vedere pare a fi o gluma sau un material video menit sa atraga cateva hohote de ras, intamplarea pe care o vedeti mai jos se pare ca a atras si privirile politistilor adevarati.

Noemi Demeter este urmarita 240.000 de followeri pe Instagram si aceasta “celebritate” se pare ca i-a adus si un dosar penal dupa ce s-a dat drept politista si a oprit o masina in trafic. Eu inteleg ca e sete mare de like-uri si de inimioare, dar nu ne putem imbraca toti in politisti si sa  ne facem de cap pe strada. O poti face, dar numai dupa ce primesti acordul Politiei Romane.

Comunicat oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

“În urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi  desfășurat activități asemănătoare celor specifice poliției rutiere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

 

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, constând în aceea că,  o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliție rutieră, ar fi desfășurat activități specifice acestei structuri, pe o stradă din orașul Voluntari.

Aparent, domnisoara a sters clipul de pe Instagram dar clipul a ajuns pe mana mai multor site-uri de stiri, chiar si pe YouTube. Se pare ca este un clip oarecum regizat si ca masina respectiva apartine unui prieten. Dar in orice caz, fara un acord scris, domnisoara nu avea voie sa foloseasca uniforma.

Polițiștii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun” Sursa foto: Instagram noemidemeter.