Va prezint 2 jocuri noi noute pentru copii, lansate zilele acestea ce au marele avantaj ca sunt in limba romana, lucru destul de rar intalnit in magazinul de aplicatii Google Play.

Aceste jocuri “Numeste Si Potriveste” si “Scrie-mi Numele ABC” au fost lansate pe 5, respectiv 7 aprilie 2014 si se adreseaza copiilor de gradinita, prescolarilor si scolarilor, acestea fiind oferite gratuit spre descarcare.

2 Jocuri Noi Android In Romana Pentru Copii

– Numește și Potrivește

 

Numește și Potrivește duce clasicul joc de memory la un nivel cu totul nou. Pe lângă modul clasic de joc, în care se urmărește potrivirea a doua carduri identice, acum se poate asocia imaginea unui animal sau a unui obiect cu cuvântul scris.

Untitled 2 Jocuri Noi Android In Romana Pentru Copii

Jucându-se, copilul, indiferent că este la gradiniță, în primii ani de școală sau este un copil cu cerințe educaționale speciale va învăța să recunoască forma scrisă a unora dintre cele mai des folosite cuvinte și își va exersa abilitățile cognitive și de memorare. Pentru a-l ajuta în identificare și asociere copilul va auzi rostit clar cuvântul scris sau denumirea imaginii de pe card în momentul întoarcerii, iar atunci când nu mai are nevoie de acest ajutor se poate dezactiva acest lucru.

Jocul vine cu 12 nivele de dificultate și cu 2 moduri de joc. Planșele conțin de la 4 la 24 de carduri și se poate juca la un nivel de dificultate constant sau în modul progresiv, în care se începe de la planșa cu cele mai puține carduri iar la finalizarea acesteia se trece la planșa următoare ce conține mai multe perechi.

Jocul conține peste 100 de carduri reprezentând unele dintre cele mai uzuale cuvinte și noțiuni.

Descarca Gratuit
CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

– Scrie-mi Numele ABC

Scrie-mi Numele ABC – Învață alfabetul și scrierea pentru copii îl va ajuta pe copilul d-voastră să scrie primele sale cuvinte.

Untitled 2 Jocuri Noi Android In Romana Pentru Copii

Prin literele sale frumos trasate și colorate și imaginile vesele ce reprezintă cuvintele, aplicația îl va capta pe copilul d-voastră și îl va ajuta în perfecționarea cunoștințelor sale în arta scrierii.

Scrie-mi Numele – ABC folosește eficient interacțiunea, literele reacționând la acțiunile copilului d-voastră, iar un iepure animat simpatic îl va încuraja în acțiunile sale.

Prin cele mai bine de 100 de cuvinte incluse și cele două modalități de joc, Scrie-mi Numele – ABC va captiva orice copil și îl va ajuta să scrie mai corect și mai repede.

Descarca Gratuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord