Split – Prima Aplicatie Antisociala Pentru Android

Daca multe companii se intrec in dezvoltarea si imbunatatirea aplicatiilor de socializare, iata ca recent in Google Play si-a facut prezenta de curand o aplicatie destul de ciudata la prima vedere, dar utila atunci cand ai nevoie de ea. 

Se poate spune ca este prima aplicatie antisociala disponibila pentru telefoanele si tabletele Android, dar care veti vedea ca se foloseste de aplicatiile sociale pentru a functiona.

Split – Prima Aplicatie Antisociala Pentru Android

Split te va ajuta sa eviti intalnirile nedorite si te tine la distanta de persoanele pe care nu doresti sa le intalnesti in drumul tau.

Untitled

Articolul continua dupa reclama:

Alege din lista de prieteni pe cei ce nu vrei sa ii vezi, Split se va conecta la retelele sociale (Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare și propria rețea) va observa unde sunt “dusmanii tai” si  te va instiinta scanand un perimetru din jurul tau.

CITESTE SI:  Life Hacks, o aplicatie interesanta din care invatam lucruri noi!

Pentru a obține cele mai precise date de localizare, aplicatia foloseste GPS-ul si date mobile pentru a oferi protectie in timp real, alerte sau pentru a creea “o zona periculoasa”

Iata cum functioneaza:

https://www.youtube.com/watch?v=I68R0VWtZ28

[button color=”blue” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=it.getspl” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum Blochezi SMS-uri Si Apeluri Nedorite

Cum Blochezi SMS-uri Si Apeluri Nedorite Am primit mai multe intrebari referitoare...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *