Acasă Stiri Android Si Noutati Prezentare sisteme magnetice de prindere MagicMount de la Scosche

Prezentare sisteme magnetice de prindere MagicMount de la Scosche

0

Este un lucru bine cunoscut ca majoritatea dintre noi folosim telefonul mobil atunci cand conducem, fie din plictiseala generata de traficul extrem de aglomerat, fie de nevoia efectuarii unor apeluri urgente, fie pentru navigatie sau pentru a pune muzica in masina. La fel de cunoscut insa, este si faptul ca majoritatea acestor operatiuni le facem tinand telefonul in mana ceea ce, sa recunoastem, ne afecteaza capacitatea de conducere. Sa nu mai amintesc ca utilizarea telefonului mobil in timpul sofatului este ilegala, atat in Romania cat si in multe alte tari.

MagicMount-Pro-Dash_Window-Lifestyle-7

Au aparut in ultimul timp extrem de multe statistici prin care se dovedeste ca utilizarea telefonului mobil in timpul condusului este un lucru foarte periculos care ne distrage atentia, si care poate duce la accidente. Astfel pentru a putea totusi folosi telefonul mobil in siguranta am decis sa folosim un suport auto. Asupra telefonului montat in suport este de ajuns sa aruncam o privire foarte scurta in directia ecranului, fara a mai conduce cu telefonul in mana.

Am decis sa testam sistemele MagicMount produse de catre Scosche, o firma cu o lunga experienta in acest domeniu. Conform informatiilor gasite despre MagicMount, acesta este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile, prin intermediul caruia poti monta foarte usor si convenabil pe o gama larga de suprafete dispozitivele mobile preferate. Asadar, sa vedem in continuare daca sunt adevarate afirmatiile acestora.

Pentru fiecare suport in parte a a trebuit sa aplicam MagicPlate pe telefon ca mai apoi sa il apropiem de suprafata magnetica a suportului, loc in care s-a fixat in pozitia dorita. Toate suporturile de mai jos utilizeaza aceeasi magneti de mare putere pentru a iti oferi siguranta atunci cand atasezi dispozitivul tau mobil.

Suport MagicMount Window – dupa cum ii spune si numele, este un suport auto de montat pe geamuri, noi l-am incercat pe parbrizul masinii unde am fixat telefonul mobil pe post de GPS si acesta a facut fata cu brio. Binenteles ca poate fi montat si pe alte geamuri (de acasa, de la birou), oglinzi sau alte suprafete plane.

Dispozitiv prindere smartphone pe sticla MagicMount DASH – acest suport este dedicat geamurilor masinii. Principiul de functionare si utilizarile coincid cu suportul MagicMount™ Window de mai sus, diferenta o face ca piciorul de sustinere este mai scurt si faptul ca unghiul in care am montat telefonul are posibilitatea sa fie reglat pe 4 axe. Am facut reglajul foarte usor, am desfacut piulita din spatele magnetului, am mutat in pozitia dorita si apoi doar am strans la loc piulita si telefonul a ramas in unghiul dorit.

MagicMount-Pro-Dash_Window-Lifestyle-7

Conform specificatilor producatorului pe acest suport poti monta un smartphone, o tableta de maxim 8”, GPS-ul sau camera video.

Sistem prindere MagicMount Flush – ultimul dintre cele trei produse prezentate este un suport magnetic ce are pe spate adeziv 3M prin intermediul caruia il poti atasa de orice suprafata doresti, fie ca este in masina, acasa sau la birou. Apoi principiul de functionare este acelasi ca si la precedentele.

Ca si concluzie, aceste trei produse MagicMount testate s-au dovedit a fi robuste si bine construite, realizate din materiale de calitate. Recomandarea este sa alegeti un suport auto in functie de nevoi, de greutate dispozitivului pe care il veti monta si, de asemenea, de marimea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here