Connect with us

Anydesk este o aplicatie foarte populara pe telefoanele Android, exista in magazinul Google Play si chiar a fost descarcata de peste 50 de milioane de utilizatori din intreaga lume. Este de incredere, de ajutor si nu sunt motive sa o ocolesti in cazul in care ai nevoie de ajutor din partea ei.

AnyDesk este o aplicatie populara de control de la distanta, aceasta iti permite sa accesezi si chiar sa controlezi alte dispozitive prin intermediul telefoanelor sau tabletelor. Cu ajutorul ei, poti oferi asistenta tehnica prietenilor, colegilor sau clientilor, ai posibilitatea de a gestiona fisierele de pe calculatorul de acasa sau chiar poti juca jocuri, chiar daca nu acesta este motivul pentru care ai instala-o.

anydesk pe telefon

Aceasta aplicatie utilizeaza o tehnologie de comunicare de inalta performanta, care asigura o latenta scazuta si o experienta de control la distanta fluida si eficienta. Poti naviga, lucra cu fisiere sau juca jocuri fara intreruperi si intarzieri deoarece se bazeaza pe tehnologia TLS 1.2, cea care iti ofera o conexiune criptata si sigura intre dispozitive. Mai pe intelesul tuturor, iti protejeaza datele tale de accesul neautorizat.

anydesk pe android

Dar ai si posibilitatea sa faci transfer de fisiere intre dispozitivele pe care le conectezi si le poti trimite cu doar cateva atingeri pe ecranul telefonului. AnyDesk pe Android ofera si suport pentru tastatura sau mouse, permitandu-ti in acest mod sa controlezi dispozitivele la distanta, adica mult mai usor si mai rapid.

Pentru a incepe sa utilizezi aceasta aplicatie, tot ce trebuie sa faci este sa o descarci gratuit din magazinul Play si sa o instalezi. Dar atentie, asigura-te ca si dispozitivele pe care doresti sa le accesezi au aplicatia instalata! Este un pas important!

  1. Dupa instalare, deschide aplicatia pe telefonul tau mobil.
  2. Introdu ID-ul AnyDesk al dispozitivului la care doresti sa te conectezi.
  3. Apasa pe butonul “Conectare” si asteapta ca dispozitivul sa accepte conexiunea.
  4. Odata conectat, poti controla la distanta folosind ecranul telefonului sau tabletei.

Transferul de fisiere intre doua telefoane mobile

Pe telefonul de pe care doresti sa transferi fisierul, introdu ID-ul AnyDesk al telefonului la care doresti sa te conectezi. Apasa pe butonul “Conectare” si asteapta acceptarea conexiunii. Dupa ce aceasta este stabilita, vei putea vedea ecranul celuilalt telefon! Atentie sa nu le confunzi intre ele ­čśë

Anydesk pe Android, ce face aplicatia si transferul de fisiere

Pe telefonul de pe care transferi fisierul, apasa pe pictograma cu trei puncte din partea de sus a ecranului si alege optiunea “Transfer de fisiere”. In aceasta fereastra, apasa pe butonul “Adauga” sau pe simbolul “+” pentru a accesa sistemul de fisiere al telefonului. Cauta ceea ce doresti sa trimiti, apoi apasa pe “Deschide” sau “Selecteaz─â”.

Dupa ce ai selectat fisierele dorite, acestea vor aparea in lista de transfer. Apasa pe butonul “Trimite” sau pe sageata pentru a incepe transferul de fisiere catre celalalt smartphone. Pe telefonul care primeste fisierele, vei vedea o notificare in care ti se cere sa accepti transferul de fisiere. Apasa pe “Accepta” si gata, ai reusit! Nu a fost deloc ceva complicat.

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, ╚Öi sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!