baterie

5 aplicatii bune ce pot inlocui aplicatia clasica camera foto

5 aplicatii bune ce pot inlocui aplicatia clasica camera foto

5 aplicatii bune ce pot inlocui aplicatia clasica camera foto – Telefoanele mai ieftine sau cele produse de catre firme mai putin cunoscute dar si cele rebranduite sufera la capitolul camera si de cele mai multe ori aplicatia este una stock Android, aplicatie ce vine cu putine setari la pachet si poate dezamagi oarecum utilizatorul.

In Google Play, sunt multe aplicatii de camera foto si pot spune ca am testat din curiozitate multe dintre ele, cu rezultate dezamagitoare. Putine sunt aplicatiile speciale pentru camera ce reusesc sa vina fara reclame, sa aiba setari utile cu adevarat si sa nu dezamageasca utilizatorul.

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii bune pentru camera, iata-le pe 5 dintre cele mai utile. Eu le-am instalat pe aproape toate si am facut cateva capturi de ecran. Aplicatia “Manual Camera” nu a functionat pe al meu LG G3 dar am inclus-o in acest articol deoarece am citit ca este una dintre cele mai bune.

ty

1 – VSCO Cam

Cu o interfata destul de greoaie si necesitand timp pentru acomodare dar oferind unele dintre cele mai de calitate filtre si setari multiple. Este o aplicatie gratuita ce poate fi descatcata de AICI.

2 – Manual Camera

Spuneam ca aceasta aplicatie nu functioneaza pe LG G3 cu KitKat ci numai pe unele telefoane cu Lollipop. Este o aplicatie foarte buna, cu o gramada de setari manuale si inainte de a o cumpara si instala este necesar sa faceti un test de compatibilitate, test disponibil aici. Cand aveam Lollipop pe telefon am instalat-o si pot spune ca este una dintre cele mai bune, aplicatie cu setari la nivel de DSLR:

Galerie foto:

Aplicatia costa 11.99 lei si merita toti banii.

3 – A Better Camera

O aplicatie de camera superioare ce vine cu caracteristici precum Bestshot ce captureaza o serie de fotografii apoi o extrage pe cea mai clara, post-procesare, inregistrare video HDR, panorama 360 si fotografii de 100 MP, captura RAW si captura nocturna, shutter speed, ISO si alte setari sau efecte utile. Insa, unele dintre aceste setari sunt disponibile numai pe unele modele de telefoane cu Android. Aplicatia in varianta gratuita poate fi descarcata de AICI iar cea Ultimate de AICI contra sumei de 3.51 lei.

4 – Camera360 Ultimate

Camera 360 Ultimate este una dintre cele mai populare aplicatii din magazinul Google Play si vine cu o gramada de filtre, efecte si setari utile. Astfel, aplicatia foloseste un sistem unic de filtre care poat fi aplicate înainte ca o fotografie sa fie facuta. Diverse setari apar direct in ecranul principal astfel incat utilizatorul poate regla in timp real diferite aspecte legate de luminozitete, balans de alb, expunere, ISO sau alte valori. Pozele realizate pot fi stocate in Camera360 Cloud sau editate direct din interfata aplicatiei. Aplicatia Camera 360 Ultimate poate fi descarcata de AICI.

5 – Effect Express

Este practic un editor foto si se utilizeaza impreuna cu aplicatia stock de camera sau impreuna cu cu alta aplicatie de camera. Are optiuni avansate de editare a imaginii precum corectarea automată a imaginii, aplicare de text, fonturi, ajustare, pictare, etc. Aplicatia poate fi descarcata de AICI.