Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Uite si o aplicatie buna de radio online care merita instalata

Published

on

Cea mai buna aplicatie de radio? My Radio Online – România – Asculta Radio Live – Posibil sa fie asa, eu o folosesc de ceva timp si sunt multumit. Exasperat de un playlist super ingust pe care marile posturi de radio ni-l ofera, a trebuit sa caut o alternativa.

Interesant este ca pe langa aplicatia dedicata pentru Android, exista si un website (my radioonline.ro). Nimic neobisnuit pana acum, numai ca acest site iti arata in timp real ce piesa a difuzat un anumit post de radio, dar si un istoric al melodiilor difuzate.

Asa am aflat ca spre exemplu, anumite posturi de radio au un playlist format din piese care se repeta, ceva exasperant pana la urma. De ce ai vrea sa asculti aceeasi piesa de 10 ori intr-o zi? In captura de mai jos, vedeti cu exactitate de cate ori a difuzat Kiss FM aceeasi piesa intr-o singura zi. Cu ora si minut. Si este numai un exemplu!

Advertisement

Uite si o aplicatie buna de radio online care merita instalata

Este unul dintre motivele pentru care ai vrea sa asculti altceva, nu aceleasi 5 piese in fiecare zi. Asta in cazul radiourilor din FM. Insa, sunt si posturi de radio din online, cele care (din fericire) nu aplica metoda torturii muzicale, indiferent de gen.

Aplicatia aceasta iti ofera o baza de date destul de mare, sunt multe posturi de radio din Romania. Spre deosebire de alte aplicatii, reclamele nu te bombardeaza si nici nu te impiedica sa asculti muzica. Si nici nu trebuie sa platesti pentru a o instala.

Poate fi instalata pe o navigatie cu Android sau pe cele ce suporta Android Auto, sau pe telefon si redata prin modulator FM, Bluetooth, cablu auxiliar sau ce alte metode mai sunt valabile. Nu spun ca este cea mai buna sau cea mai completa, dar eu ma inteleg cel mai bine cu ea. Reda muzica in fundal, ecranul telefonului nu trebuie sa fie pornit. Si faza cu acel playlist pe ore si pe minute pentru orice post de radio (pe site-ul web) este super interesanta.

Advertisement

Cateva capturi de ecran, se instaleaza de aici. Sunt peste 50.000 de instalari si majoritatea recenziilor, pozitive.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Cristian

    ianuarie 9, 2022 at 00:30

    Va recomand acest site https://rofm.ro/ unde puteti asculta cele mai populare posturi de radio din Romania live !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des