Acasă Aplicatii telefoane Android Cea mai buna aplicatie de radio? My Radio Online – România –...

Cea mai buna aplicatie de radio? My Radio Online – România – Asculta Radio Live

1

Cea mai buna aplicatie de radio? My Radio Online – România – Asculta Radio Live – Posibil sa fie asa, eu o folosesc de ceva timp si sunt multumit. Exasperat de un playlist super ingust pe care marile posturi de radio ni-l ofera, a trebuit sa caut o alternativa.

Interesant este ca pe langa aplicatia dedicata pentru Android, exista si un website (my radioonline.ro). Nimic neobisnuit pana acum, numai ca acest site iti arata in timp real ce piesa a difuzat un anumit post de radio, dar si un istoric al melodiilor difuzate.

Asa am aflat ca spre exemplu, anumite posturi de radio au un playlist format din piese care se repeta, ceva exasperant pana la urma. De ce ai vrea sa asculti aceeasi piesa de 10 ori intr-o zi? In captura de mai jos, vedeti cu exactitate de cate ori a difuzat Kiss FM aceeasi piesa intr-o singura zi. Cu ora si minut. Si este numai un exemplu!

Este unul dintre motivele pentru care ai vrea sa asculti altceva, nu aceleasi 5 piese in fiecare zi. Asta in cazul radiourilor din FM. Insa, sunt si posturi de radio din online, cele care (din fericire) nu aplica metoda torturii muzicale, indiferent de gen.

Aplicatia aceasta iti ofera o baza de date destul de mare, sunt multe posturi de radio din Romania. Spre deosebire de alte aplicatii, reclamele nu te bombardeaza si nici nu te impiedica sa asculti muzica. Si nici nu trebuie sa platesti pentru a o instala.

Poate fi instalata pe o navigatie cu Android sau pe cele ce suporta Android Auto, sau pe telefon si redata prin modulator FM, Bluetooth, cablu auxiliar sau ce alte metode mai sunt valabile. Nu spun ca este cea mai buna sau cea mai completa, dar eu ma inteleg cel mai bine cu ea. Reda muzica in fundal, ecranul telefonului nu trebuie sa fie pornit. Si faza cu acel playlist pe ore si pe minute pentru orice post de radio (pe site-ul web) este super interesanta.

Cateva capturi de ecran, se instaleaza de aici. Sunt peste 50.000 de instalari si majoritatea recenziilor, pozitive.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.