Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 5 noi launchere pentru telefoanele Android

5 noi launchere pentru telefoanele Android

1

5 noi launchere pentru telefoanele Android – Iata 5 launchere noi pentru telefoanele si tabletele Android, teme cum mai sunt ele denumite popular. Sunt niste aplicatii ce din moment ce le-ai instalat iti schimba complet interfata sistemului de operare. Multi dintre utilizatori le folosesc ca o alternativa la un sistem de operare mai lent sau necustomizat. Pe langa acest aspect, ele pot veni la pachet si cu diverse aplicatii, widgeturi sau alte aplicatii speciale pentru customizat.

Iata 5 dintre cele mai noi lansate teme pentru telefoanele si tabletele Android.

Microsoft Arrow Launcher

Este un launcher special pentru android, lansat chiar de catre corporatia Microsoft, dar nu este inca prezent in Google Play. El poate fi descarcat de pe apkmirror si este complet gratuit.

asdfa

Fly Launcher

Este un alt launcher interesant ce vine la pachet cu alte setari si imagini de fundal, aplicatie gratuita in Google Play.

764rw

Lightning Launcher

Producatorii sustin ca acest launcher este cel mai customizabil si cel mai rapid dintre toate si te asigura ca vine cu o gramada de optiuni, setari sau imagini de fundal – prezentate in clipul de mai jos. Toate cu pretul de 6.99 lei.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=QOzQ2CeLZcQ[/wpsm_video]

Nice Launcher – Fast&light

kj

Este un launcher gratuit, rapid si simplu, avand o dimensiune de numai 1MB, perfect pentru cei cu telefoane dar si tablete mai putin dotate. Poate fi descarcat gratuit de AICI.

One Launcher

675

Si acest launcher are numai 2MB dar are avantajul de a veni la pachet cu propriul sistem de notificari si chiar cu un widget pentru vreme. Este gratuit si poate fi descarcat din Google Play.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here