Connect with us

Tehnologia Force Touch va fi disponibnila pe noile iPhone 6s si 6s Plus – Modulele “force touch” speciale pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus au intrat deja in productia deserie si sunt gata pentru marele eveniment, lansarea noilor modele de la Apple anuntata la jumatatea lunii septembrie. Daca in exterior nu sunt prea multe modificari, in interior cei de la apple pregatesc cateva lucruri noi.

Principala noutate ar fi tehnologia Force Touch ce va schimba oarecum modul de utilizare al telefonului, acesta fiind capabil sa reactioneze diferit atunci cand apesi pe telefon fata de o simpla atingere usoara. Aceasta apasare poate fi interpretata diferit de catre telefon fata de o simpla atingere, ceea ce inseamna ca vom putea da comenzi diferite telefonului daca apasam putin mai tare pe ecran fata de o simpla atingere ca pana acum.

fgh

Tehnologia Force Touch este deja prezenta pe Apple Watch. Pe de alta parte, noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi fabricate dintr-un material mai dur ce va impiedica indoirea, vor avea un chipset Apple A9, camera principala de 12MP si secundara de 8MP. Preturile vor noilor modele iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi in buna traditie Apple.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *