Acasă Stiri Android Si Noutati Tehnologia Force Touch va fi disponibnila pe noile iPhone 6s si 6s...

Tehnologia Force Touch va fi disponibnila pe noile iPhone 6s si 6s Plus

0

Tehnologia Force Touch va fi disponibnila pe noile iPhone 6s si 6s Plus – Modulele “force touch” speciale pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus au intrat deja in productia deserie si sunt gata pentru marele eveniment, lansarea noilor modele de la Apple anuntata la jumatatea lunii septembrie. Daca in exterior nu sunt prea multe modificari, in interior cei de la apple pregatesc cateva lucruri noi.

Principala noutate ar fi tehnologia Force Touch ce va schimba oarecum modul de utilizare al telefonului, acesta fiind capabil sa reactioneze diferit atunci cand apesi pe telefon fata de o simpla atingere usoara. Aceasta apasare poate fi interpretata diferit de catre telefon fata de o simpla atingere, ceea ce inseamna ca vom putea da comenzi diferite telefonului daca apasam putin mai tare pe ecran fata de o simpla atingere ca pana acum.

fgh

Tehnologia Force Touch este deja prezenta pe Apple Watch. Pe de alta parte, noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi fabricate dintr-un material mai dur ce va impiedica indoirea, vor avea un chipset Apple A9, camera principala de 12MP si secundara de 8MP. Preturile vor noilor modele iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi in buna traditie Apple.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here