Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Facebook Dating este oficial si in Romania, aplicatia pentru intalniri

Facebook Dating este oficial si in Romania, aplicatia pentru intalniri

1

Facebook Dating este oficial si in Romania, aplicatia pentru cei singuri, insa nu este chiar o aplicatie care se poate descarca din Google Play si care functioneaza independent reteaua de socializare. Sa spunem ca este un concuret pentru Tinder.

Cei ce vor sa-si gaseasca mai repede perechea, vor trebui sa-si faca un profil “Dating” (tot in Facebook) acesta realizandu-se repede si cu numai cateva clickuri, totul este gratuit. Utilizatorul va trebui sa aiba peste 18 ani si cea mai recenta versiune a aplicatiei.

Persoanele sunt sugerate pe baza preferințelor, intereselor si a altor lucruri pe care le faceți pe Facebook. Daca sunteți interesat de o anumita persoana singura, puteți sa comentati direct pe profilul acestuia sau sa atingeți butonul “Apreciaza”, moment in care persoana respectiva este anuntata.

Toata activitatea Dating a utilizatorului va ramane numai pe Facebook Dating si nu va fi distribuita in restul retelei de socializare.

Gasirea unui partener de viață este ceva personal, motiv pentru care am construit Dating, ținând cont de siguranță, securitate și intimitate. Pentru realizarea acestui serviciu, am lucrat cu experți din domeniu pentru a oferi un acces ușor la sfaturi de siguranță și pentru o protecție suplimentară în Facebook Dating.

Aici vorbim inclusiv de posibilitatea de a raporta și bloca pe oricine, precum și de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăți sau videoclipuri în mesaje. Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că v-ați făcut profil pe Dating.

De exemplu, profilul dumneavoastră de Dating, mesajele, aprecierile și persoanele cu care vă potriviți nu vor apărea în fluxul de știri Facebook. Obiectivul nostru este de a face din Facebook Dating un loc în care oamenii sa se simtă confortabil atunci când își caută un partener pentru a începe o relație“.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here