Acasă Stiri Android Si Noutati 75 lei, pretul unui smartwatch iHunt de Black Friday 2020, masoara SpO2

75 lei, pretul unui smartwatch iHunt de Black Friday 2020, masoara SpO2

0

75 lei, pretul unui smartwatch iHunt de Black Friday 2020, masoara SpO2 – Este vorba despre iHunt Watch ME 2020, un ceas inteligent disponibil in mai multe culori (negru/albastru/roz) si care este compatibil cu Android sau iOS.

Este unul dintre cele mai accesibile gadgeturi de acest gen (din Romania) si chiar are cateva caracteristici interesante + o aplicatie dedicata pentru telefoanele mobile. Are si un design destul de reusit, poate fi asortat cu usurinta si cu siguranta se adreseaza atat doamnelor, cat si domnilor.

Cu toate ca nu l-am testat fix pe acesta, am avut de-a face in trecut cu un smartwatch sub brand iHunt, un produs decent. In clipul de mai jos, prezentam generatia anterioara si ma astept ca modelul acesta (2020) sa ruleze chiar mai bine:

Functiile sunt unele pe care deja le cunoastem si care sunt prezente pe absolut toate produsele de acest gen si care au un pret mic. iHunt de Black Friday 2020 este capabil de monitorizare continua ale ritmului cardiac.

Ca puncte forte, as mentiona senzorii pentru monitorizarea oxigenului din sange (SpO2) si capacitatea de a masura tensiunea arteriala. *Nivelul normal de oxigen din sange este de 92-100%, valorile sub 90% insemnand hipoxemie. Celor bolnavi de Covid-19 li se masoara acest nivel.

Apoi, iti arata cine te suna (conectat la telefon), poti respinge un apel, poti controla anumite functii ale telefonului mobil, sunt prezente diverse moduri sport, alarme inteligente sau alerte, cateva teme, barometru, reminder sedentarism, pedomentru.

Ceasul este rezistent la apa, are constructie metalica si in termen de specificatii tehnice, se lauda cu un procesor HS6620D, conectivitate Bluetooth 4.0, acumulator cu capacitate de 130mAh, display de 1.3″ cu rezolutie 240×240 pixeli.

Pentru Android, aplicatia este gratuita in Google Play (aplicatia DA Fit). Ceasul costa 75 lei, oferta de Black Friday 2020 poate fi accesata AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here