Acasă Stiri Android Si Noutati Aproape 1 milion de puncte in AnTuTu, Snapdragon 888

Aproape 1 milion de puncte in AnTuTu, Snapdragon 888

3

Aproape 1 milion de puncte in AnTuTu, Snapdragon 888 – Cu toate ca aplicatia AnTuTu nu prea mai este folosita (si nici disponibila in Google Play) foarte mult, ramane o buna sursa din care putem afla performantele unor telefoane si a unor procesoare.

Asa aflam si noi cam care sunt la ora actuala cele mai performante terminale, cum se prezinta topul celor de tip mid-range si ce tip de chipset-uri sunt capabile sa impresioneze.

A venit acum randul lui Qualcomm Snapdragon 888, procesorul care va fi prezent anul viitor in interiorul celor mai bune telefoane mobile din lume. Si chiar conteaza sa ai un procesor bun, nu totul tine de viteza lui.

Sunetul, GPS-ul camerele, performantele memoriilor RAM sau a placii grafice, stabilitatea si viteza retelei WiFi, a conexiunii Bluetooth, etc. Toate acestea tin 100% de procesor.

Snapdragon 888 va fi anuntat luna aceasta si este aproape sigur ca va fi fabricat pe o tehnologie de 7nm. Mai mult decat atat, se pare ca performantele sale si datele tehnice vor fi peste cele ale lui Kirin 9000 (Huawei), Apple A14, dar si Exynos 1080 produs de Samsung.

875 deja si-a facut aparitia in AnTuTu si telefonul cu nume de cod “Lahaina” (posibil un prototip) a reusit sa obtina fix 847.868p! Conform celor de la AnTuTu, cel mai performant telefon in luna septembrie 2020 a fost IQOO 5 PRO – 663752p / SD865+.

Foarte probabil ca in 2021, un telefon echipat cu 16GB RAM si sa fie capabil sa sparga bariera celor 1.000.000 de puncte, poate un smartphone de gaming. Nu este deloc exclus si chiar cred ca se va intampla.

Va fi si o lovitura (in sensul bun) de marketing pentru producatorul acelui terminal, cu siguranta ca toate publicatiile vor scrie despre el si reclama va veni singura, in mod gratuit. Revenind putin la Qualcomm, evenimentul de lansare va include si prezentarea altor modele de procesoare 5G, inclusiv unele pentru telefoanele mid-range.

Snapdragon 870 – ce va fi o versiune usor mai slaba a lui 888, dar si un mid-range, adica Snapdragon 775. Nu este exclusa nici aparitia a mai multor procesoare fabricate pe 5nm!

3 COMENTARII

  1. “Snapdragon 875 va fi anuntat luna aceasta si este aproape sigur ca va fi fabricat pe o tehnologie de 7nm.”
    sigur nu 5nm ? la fel ca apple si kirin?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here