Connect with us

Stiri despre telefoane

9000 de lei, pret cu accesorii pentru Asus ROG Phone in Romania

Published

on

Asus ROG Phone a fost lansat in Romania in mod oficial si deja este la vanzare in cadrul unor magazine. Pretul pentru versiunea cu toate accesoriile este de aproape 9000 de lei (noua mii de lei), faceti voi calculul in USD sau in EUR pentru a va da seama despre ce vorbim.

Nu este un telefon placat cu aur, nu cu diamante si nu cu cine stie ce cristale. Asus ROG Phone este destinat iubitorilor de gaming pe mobil si chiar au fost concepute tot felul de accesorii pentru el. Telefonul impreuna cu aceste accesorii costa 9000 de lei. Da, poate fi conectat la TV, are si joystick special, cooler pentru racire, etc.

Asus ROG Phone – pret

Ce facem insa cu o consola Sony Playstation 4 care costa fix 1299 lei pe eMag? Stiati ca putem cumpara 7 console Sony Playstation 4 cu 9000 de lei? Da, Asus ROG Phone este un telefon de top si de o super calitate, procesorul Snapdragon 845 este tactat la o frecventa foarte mare si superioara restul modelelor cu 845. Are display superb si special pentru gaming, 8GB RAM si chiar un cooler inclus in pachetul standard.

Advertisement

Numai telefonul costa 4299 lei, oferta eMag este AICI. Pretul nu este diferit fata de un flagship actual produs de o companie concurenta. Insa, accesoriile cred ca sunt cam scumpe, sa platesti inca pe atat…nu stiu ce sa spun. Este dotat cu LED-uri RGB compatibile cu Aura de la ASUS, port dublu USB C pentru accesorii, jack audio, zone de tip “Air Triggers” amplasate pe lateralele telefonului si care pot fi configurate pentru utilizarea in jocuri plus display de tip AMOLED cu rata de refresh 90 Hz, tehnologie HDR, rezolutie 2160×1080 pixeli si sticla Gorilla Glass 6.

Asus ROG Phone – accesoriile

Asa cum spuneam, pentru aproximativ 9000 de lei primim telefonul si o valiza cu accesorii, acestea vor putea fi cumparate si separat:

  • Game Vice care este un gamepad echipat cu butoane de gaming si care se conecteaza la telefon
  • Twin View Dock ce transforma telefonul intr-o consola cu doua ecrane identice
  • Desktop Dock ce permite conectarea telefonului la un monitor
  • Professional Dock cu port Ethernet, HDMI si 2xUSB
  • WiGig pentru conectarea directa la TV

Nimeni nu spune ca nu este un terminal de calitate sau ca aceste accesorii nu sunt de top, dar ce facem cu cele 7 console de tip Sony Playstation 4 Slim, de calitatea oferita de un astfel de dispozitiv si de titlurile disponibile…Are si ea procesor cu 8 nuclee, 8GB RAM, placa video AMD Radeon, Blu-Ray, DVD, WiFi, 500GB HDD, Ethernet si Bluetooth. Oricand mi-as cumpara un ROG Phone dar aceste accesorii…nu stiu ce sa spun despre ele. Este pana la urma un telefon mobil si limitat la titluri de jocuri. Oricum, de salutat ideea celor de la Asus.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des