baterie

Black Shark 4, telefonul de gaming ce face o vizita in TENAA

Black Shark 4, telefonul de gaming ce face o vizita in TENAA

Xiaomi nu are de gand sa renunte la seria de smartphone-uri destinate jocurilor, Black Shark 4 tocmai ce a fost certificat de catre TENAA/China. Cu toate ca acest tip de telefon nu prea a prins in Romania, merita sa discutam putin despre el si sa vedem cu ce noutati vine aceasta generatie.

Fiind un telefon destinat impatimitilor de gaming la un nivel inalt, nu are cum sa nu fie dotat cu cel mai bun procesor disponibil in acest moment. Este tot Snapdragon 888, el va fi acompaniat de 12GB memorie RAM. Partea de design nu este una care sa ne atraga atentia foarte mult, destul de clasic.

Black Shark 4, telefonul de gaming ce face o vizita in TENAA

Pot aparea cateva surprize, ma refer la un logo RGB, la ventilatoare speciale si la accesorii extra. La fel cum ne asteptam si la un soft ceva mai optimizat si special pentru un telefon de genul acesta. Din pacate, marele minus poate fi trecut in dreptul ecranului, unul ce pare a fi un LCD cu camera foto integrata (punch hole).

Cei mai pretentiosi vor simti lipsa unui AMOLED, asta fara discutii. Senzorul de amprente este vizibil in partea laterala, amplasarea lui ne duce cu gandul la un panou IPS LCD. Desigur, exista si varianta ca Black Shark 4 sa aiba un panou AMOLED si producatorul sa nu fi integrat amprenta, insa putin probabil. Observam in poza de mai jos si alte butoane, probabil ca vor capata diverse functii in jocuri.

Black Shark 4, telefonul de gaming ce face o vizita in TENAA

Mai departe, observam cu usurinta 3 camere foto principale, cunoastem si faptul ca bateria va avea o capacitate de 4500 mAh si se va incarca la 120W, adica o incarcare cu adevarat rapida si o tehnologie pe care Xiaomi o detine si pe care a mai implementat-o.

Revenim putin la display-ul cu rata de refresh de 120Hz si ne uitam la diagonala sa. Aceasta ar fi de numai 6.67 inch, destul de mica pentru un telefon care va fi folosit intens in gaming.

Se presupune ca utilizatorul isi doreste o imagine cat mai buna, dar si o diagonala mai generoasa. Este posibil ca aceasta versiune sa fie una standard si sa urmeze un PRO, acesta ar urma sa asigure lipsurile unui model standard.