Connect with us

Marques Brownlee, cunoscut si sub numele de MKBHD (numele canalului sau de YouTube), este un influent creator de continut si recenzor de tehnologie din Statele Unite, de la el vine acest clip si tot el se lauda cu achizitia impresionanta, este primul iPhone din 2007, sigilat pana acum, nedesfacut timp de 16 ani!

Veti vedea unul dintre cele mai scumpe materiale de unboxing de pe YouTube, cel putin daca ne referim la telefoanele mobile. MKBHD spune ca a cheltuit (la licitatie) 40.000 de dolari americani pentru a achizitiona acest telefon impecabil, din care 32.000 au fost valoarea reala a telefonului, iar restul au constat in comisioane, taxe si costuri de transport. Telefonul a fost livrat intr-o cutie mare de lemn, inconjurat de materiale de protectie, pentru a se asigura ca ajunge in stare perfecta.

A dat 40.000 de dolari pe un banal iPhone din 2007

Sa-l credem sau nu? Cert este ca pare exagerat de scump, chiar si pentru un telefon “preistoric”, practic este o piesa de muzeu. Mai sunt de vanzare astfel de modele pe ebay, insa preturile lor nu se ridica atat de mult, chiar exagerat. Valoare acestui smartphone ar fi scazut dramatic, imediat dupa ce cutia a fost deschisa si dupa ce au fost indepartate foliile de protectie.

Problema este ca acest telefon nu prea mai poate fi utilizata, softul nu permite update la versiuni mai recente! Iata clipul video ce a stans peste 1.4 milioane de vizionari, in numai 18 ore:

Vrem sau nu vrem, trebuie sa recunoastem ca, primul iPhone a revolutionat industria telefoanelor mobile si a deschis calea pentru smartphone-urile moderne. Acesta a fost creat de compania Apple, sub indrumarea lui Steve Jobs, care a prezentat telefonul la evenimentul Macworld din ianuarie 2007.

Acest dispozitiv inovator a combinat functiile unui telefon mobil, unui iPod si a unui dispozitiv de navigare pe internet intr-un singur produs cu ecran tactil. Fara discutii, este telefonul ce a reprezentat un moment de cotitura in industria tehnologiei mobile, schimband modul in care comunicam, ne informam si ne distram

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!