Acasă Stiri despre telefoane Euronews Romania HD apare la Digi in grila, liber pe YouTube

Euronews Romania HD apare la Digi in grila, liber pe YouTube

0

Euronews Romania HD apare la Digi in grila, este vorba despre cea mai noua televiziune de stiri de la noi din tara sau mai corect spus, o filiala. Pentru inceput, va trebui sa cautati manual sau sa dati o recautare a posturilor, acesta nu a fost momentan introdus langa restul canalelor cu tematica news.

Pe langa acest post de siti, Digi a introdus si Metropola TV, post generalist ce apartine de Primaria Voluntari. Ambele intra pe frecventa 546 MHz, pozitie pe care pana acum regaseam Taraf TV HD, Etno TV HD sau Ardeal TV.

Euronews Romania

Insa, pentru moment (nu se stie daca permanent), Euronews Romania poate fi urmarit si pe YouTube, transmisia este libera pe canalul de YouTube cu aceeasi denumire. Daca nu vreti nici YouTube si nici TV, puteti viziona programele accesand www.euronews.ro/live, este liber si aici.

Grila de programe Euronews:

  • 6:00 – 10:00 – Buna dimineaţa, România – matinal prezentat de Daniel Coman, ce cuprinde
  • 10:00 – 18:00 – Euronews, acum – programe informative, cuprinzând ştiri actuale, din ora în ora. Stiri prezentate de Vitalie Cojocari şi de Andreea Gurban
  • 18:00 – Bună seara, România – jurnal de ştiri prezentat de Miruna Mihailovici
  • 19:00 – Dezbaterea de seara- emisiune moderata de Claudiu Popa (fost jurnalist la Realitatea TV/Plus)
  • 20:00 – Buna seara, România! jurnal prezentat de Miruna Mihailovici
  • 21:00 – 23:00 – Dezbatere de seară cu Claudiu Popa
  • 23:00 – Bună seara, România! – jurnal prezentat de Miruna Mihailovici

In zilele de weekend, putem viziona Boierie în bucatarie, emisiune de gastronomie şi istorie cu Camelia Moise, Succesul se învata cu Mirela Vaşadi sau UPB – emisiune din care aflam ultimele trenduri în ştiinţa şi tehnologie.

Euronews este un canal de televiziune de știri paneuropean lansat in data de 1 ianuarie 1993, disponibil si in Romania incepand cu 25 mai 2022.  Postul TV este disponibil in peste 155 de tari si urmarit zilnic de peste 7,5 milioane de oameni din Europa.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Euronews Romania
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
euronews-romania-hd-apare-la-digi-in-grila-liber-pe-youtubeEuronews Romania HD apare la Digi in grila, este vorba despre cea mai noua televiziune de stiri de la noi din tara sau mai corect spus, o filiala. Pentru inceput, va trebui sa cautati manual sau sa dati o recautare a posturilor, acesta nu...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.