Connect with us

Stiri despre telefoane

ANPC infiinteaza un numar special de WhatsApp pentru urgente

Published

on

ANPC infiinteaza un numar special de WhatsApp pentru urgente si cred ca este o idee super buna pe care institutia o are. Mai aflam si ca acest numar special nu tine locul sesizarilor pe care cetatenii le pot face in mod normal, acesta fiind pentru urgente.

Mai exact, ar fi vorba despre posibilitatea ca cetatenii sa poata sesiza fapte care (printre altele) pun în pericol sanatatea consumatorilor. In acest mod inspectorii pot lua masuri mai rapide si oarecum sa evita tot mecanismul birocratic si mai greoi. Comunicatul oficial suna cama asa:

ANPC si numarul de WhatsApp 079 021 9551

“La acest număr, care nu va folosi funcția de apel video sau cu voce, sunt așteptate mesajele scrise și imaginile care să sesizeze nereguli cu caracter de urgență în raport cu respectarea drepturilor consumatorilor, de pe întreg cuprinsul țării.

Advertisement

Mai exact, este vorba despre primirea unor facturi foarte mari, nereale, la energie electrică și gaze naturale, cazuri de debranșări, pentru neplată a unor facturi greșite la energie încă necorectate, precum și situații urgente care pun în pericol sănătatea consumatorilor.”

Comisarii ANPC vor selecta, dintre toate mesajele urgente primite de la consumatori, care sunt acelea care se afla în competența legală de soluționare a instituției și le vor da curs. Institutia parca a devenit mai activa in ultima perioada si am sesizat asta incepand cu perioada de Black Friday 2021.

Atunci, pentru prima data, ANPC a amendat aproape toate magazinele online mari, dar si institutii bancare sau comercianti cu magazine fizice. Ciudat este ca dupa ce a trecut acest val, seful acestei institutii a fost demis. Important este ca incepand cu data de 7 februarie 2022, exista posibilitatea de a comunica cu ei pe WhatsApp, numarul este 079 021 9551.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des