baterie

A terminat-o Huawei cu telefoanele?

A terminat-o Huawei cu telefoanele?

Este interesant si chiar funny ca in urma cu numai 2 zile, Huawei ne-a prezentat o poza reala cu telefonul Huawei P50 sau unul din gama P50 ce ar fi trebui sa fie deja lansata. De fapt, nici nu cred ca este o poza reala, ar fi vorba despre o randare.

Se pare ca oricat de mult s-ar fi straduit ei sa promoveze telefoanele cu Android dar fara Google, ceva s-a intamplat si nu a fost de bine. Nici nu imi vine in minte vreun telefon lansat anul acesta, exceptand versiunea pliabila de Mate (care oricum costa f. mult).

Deci, ramanem cu poza oficiala pe care o vedem atasata in acest articol si cu incertitudine. Cand va fi lansata gama noua de Huawei P50? Data exacta nu se cunoaste si probabil nici macar nu se stie daca telefonul va deveni realitate. De ce? Raspunsul este: “for reasons you are all aware of”.

In data de 15 mai 2019, președintele Trump a emis un ordin executiv care interzice utilizarea echipamentelor de telecomunicații provenite de la firme straine considerate un risc de securitate naționala. Este data de la care a inceput nebunia.

A terminat-o Huawei cu telefoanele?

Asta arata clar ca lipsa aplicatiilor si serviciilor Google i-a tras in jos destul de bine la capitolul telefoane mobile, nu stiu daca este sfarsitul. In rest, ei incearca cu alte gadgeturi si sunt destul de activi cu lansarile. Laptopuri si ceasuri inteligente, acestea sunt produsele pe care vad ca se concentreaza in acesta perioada. Au anuntat chiar si Harmony OS, un sistem de operare care va rula pe mai multe dispozitive. Dar cand spui Huawei, imediat iti trece prin minte un telefon!

Pacat, eram un fan al telefoanelor mobile Huawei! Revenind putin la poza pe care ne-au prezentat-o, nici macar nu este noua. Stiam despre acest design inedit, inca de la inceputul anului au curs randari pe internet. Arata bine, este revolutionar si momentan, cam atat. Ramanem cu poza si fara telefoane Huawei.