baterie

Noul telefon Allview Soul X, control fara a atinge ecranul

Noul telefon Allview Soul X, control fara a atinge ecranul

Inca putin timp a mai ramas pana in momentul in care Allview Soul X va vedea lumina zilei, flagship pe 2021. Cu toate ca am mai vazut pana acum materiale promotionale legate de el, cred ca este pentru prima data cand observam mai clar partea din spate.

Si mai mult decat atat, aflam ca va integra tehnologia Touchless, cea pe care deja v-am prezentat-o intr-un review video al noului televizor ePlay 7100-U. Tehnologia va fi integrata intr-un sistem ce va permite controlul telefonului fara atingere, cu ajutorul AVI, singurul asistent personal in limba romana.

Allview Soul X – 5 camere foto

Ramane de vazut daca va suporta comenzi in limba romana, stim deja ca in cazul televizorului, acestea trebuie date in limba engleza. Insa, este ceva inedit si care chiar functioneaza bine in cazul televizorului. Ar fi interesant sa ne raspunda si sa execute comenzi de genul “telefon trezeste-te” sau “deschide camera”, “deschide aplicatia X”, “seteaza volumul la…”, etc.

Data de lansare a telefonului Allview Soul X nu este clar comunicata, dar observam in posterul de mai jos un telefon care are nu mai putin de 5 camere foto principale, toate asezate intr-un setup generos. Nu sunt oferite detalii legate de rezolutii sau functii.

Noul telefon Allview Soul X, control fara a atinge ecranul

Astept sa vad daca vor continua cu procesoarele Snapdragon Qualcomm (asa cum au facut anul trecut), sau daca se va merge pe un MediaTEK. Fiind totusi un Flagship, ma astept la cel putin 6GB memorie RAM si un chipset de generatie mai noua.

Allview Soul X – Touchless

Mai aflam ca senzorul de amprente va fi amplasat in partea laterala, posibil sa nu primim un display AMOLED ci sa se mearga tot pe un IPS. Allview dezvaluie inca o noutate în portofoliu, o pereche de casti wireless care seamana cu cele de la Apple. Deci, se pastreaza in continuare misterul legat de pret, dar si despre ansamblul hardware. Speram si fie ceva bun 😉