Abyss 2D Un Nou Joc Romanesc Pe Android

Abyss 2D Un Nou Joc Romanesc Pe Android

Asa cum am tot spus, oferta aplicatiilor si jocurilor pentru Android dezvoltate de catre romani este destul de saraca in Google Play si orice titlu este primit cu placere.

Un joc nou romanesc pe platforma Android si-a facut aparitia de curand in magazinul de aplicatii oficial Google Play, joc realizat de catre o echipa de romani.

 Abyss 2D este un joc in care pericolul te pandeste la tot pasul. Crezi ca poti ajuta in aventura prin ocean la gasirea unor perle ascunse si bine pazite?

Articolul continua dupa reclama:

Untitled

Jimmy, personajul principal in aceasta aventura, este obligat de pirati sa aduca la bordul vasului mai multe perle de o valoare inestimabila ce zac pe fundul oceanului. In drumul sau spre perla acesta va intalni rechini, mine, si alte specii de pesti periculoase si nu in ultimul rand monstrul care pazeste perla. 

Untitled

Supravietuirea lui Jimmy in apa depinde si de bulele de aer, asa ca incearca sa acumulezi cat mai mult oxigen, astfel incat sa ajungi la perla si ulterior inapoi pe corabie.

Untitled

Crezi ca esti indeajuns de bun sa ajungi cu perla inapoi pe corabie? 🙂

Jocul este gratuit pe platforma Android, urmand ca in cateva zile sa fie disponibil si utilizatorilor de IOS.

[button color=”blue” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Abyss.Game” target=”blank” ]Descarca Gratuit Din Google Play[/button]

 

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Firmware Samsung Galaxy s4 custom ROM

Firmware Samsung Galaxy s4 custom ROM – Am sa incerc sa va...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *