Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android

Pe ce telefoane merge instalat jocul PUBG Mobile Lite?

0

Este vorba despre unul dintre cele mai populare jocuri pentru dispozitivele mobile. Initial, jocul a aparut pentru Android in data de 18 martie 2018 si era versiunea full. Cu toate ca are o grafica buna pentru un telefon mobil, putea fi jucat si instalat pe majoritatea telefoanelor.

Problema era data de spatiul de stocare si de memoria RAM, un joc care consuma destul de multe resurse. Avand o cerere foarte mare, producatorul s-a hotarat sa dezvolte si sa lanseze o versiune “Lite”.

pubg mobile lite

Automat, fiind un “Lite”, realizam ca aceasta versiune este disponibila mai ales pentru telefoanele cu terminatia “Lite”, dar si pentru cele care au numai 1 sau 2GB memorie RAM.

Desi calitatea jocului scade putin si este normal sa se intample asta, ramane la fel de interesant si de atractiv. Dezvoltatorul promite o grafica HD si efecte audio 3D, toate pentru un gameplay cat mai bun.

PUBG MOBILE LITE folosește Unreal Engine 4 și se bazează pe jocul original PUBG MOBILE pentru a crea meciuri în modul Arena, pline de acțiune, care dureaza 10 minute sau mai puțin. Jocul simplificat necesita doar 600 MB spatiu liber de stocare și 1 GB RAM pentru a rula fara probleme.

Si pentru a raspunde la intrebarea din titlu, jocul poate fi instalat si rulat pe toate telefoanele cu Android, pana si pe cele mai slabe. Asta spre deosebire de Fortnite, joc care are nevoie de un hardware super puternic pentru a rula si pentru a putea fi instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.