Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android

Surpriza: Fortnite ajunge in Google Play, telefoane compatibile in 2020

0

Surpriza: Fortnite ajunge in Google Play, telefoane compatibile in 2020 Dupa mai mult timp in care fanii jocului erau nevoiti sa descarce jocul Fortnite din diverse surse si sa parcurga un proces oarecum greoi pentru instalare, apare si vestea buna.

Producatorul (Epic Games) se pare ca a refuzat pana acum sa imparta o parte din profit cu Google Play (comisionul impus) si acesta ar fi fost motivul pentru care jocul a fost retras in 2018, din magazinul oficial.

Din pacate, nu toate telefoanele sunt compatibile cu acest joc. Pentru a-l juca, ai nevoie de un hardware performant si de un telefon de top. Daca pana acum trebuia sa cautam intr-o anumita lista ce telefoane sunt compatibile cu Fortnite, totul a devenit mai simplu.

Deschizi Google Play, cauti Fortnite si daca jocul apare acolo, il poti instala si juca. Daca nu apare in lista, nu poate fi descarcat si nici jucat, telefonul nefiind compatibil. Conform celor de la Epic Games:

“Pe mobil, Fortnite este același joc pe care îl cunoasteti de pe PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac, Switch. Aceeași harta, același joc, aceleasi actualizari saptamanale, joc propulsat de Unreal Engine 4.”

Jocul va rula pe telefoanele cu suport 64-bit  / procesoare ARM64, minim Android 8, cel putin 4GB RAM si GPU Adreno 530 sau superior, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 sau versiuni superioare. Din cate stiu, pana in acest moment, niciun telefon cu procesor MediaTEK nu este compatibil cu acest joc.

Link descarcare Fortnite in Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.