Telefoanele si tabletele importatorului Allview sunt din ce in ce mai numeroase in oferta si in acelasi timp creste si numarul posesorilor. Dar se mai intampla ca pe site-ul oficial sa nu gasesti un accesoriu sau o piesa de schimb pentru tableta sau telefonul ce ruleaza sistemul de operare Android.

Pe internet lucrurile se schimba, aparand mai multe firme ce comercializeaza tot felul de accesorii pentru telefoanele si tabletele Allview. Am sa va arat in cele ce urmeaza unde anume gasesti huse de toate formele, dimensiunile si culorile, folii de protectie, baterii de rezerva, incarcatoare auto sau de casa, suport de parbriz, etc. acest articol NU este o reclama la respectivele siteuri ci doar o informare a audientei.

Smart-accesorii.ro este site-ul cu continutul cel mai stufos de unde poti sa gasesti aproape ce vrei pentru telefonul sau tableta ta. 

Untitled

CITESTE SI:  Default Android P (9) - descarca tonuri de apel si sunete notificari

 

 

www.telefoanedualsim24.ro ofera pe langa telefoane/tablete si accesorii pentru telefoanele mobile Allview. Si aici poti gasi acumulatori, folii protectie, cabluri, huse etc. pentru modele precum V1 Viper, P5QMax, H2 Qubo,P5 Quad, A4All etc.

Untitled

www.servicegsmbucuresti.ro   Cand ai nevoie de o piesa de schimb lucrurile se complica putin mai ales daca tableta sau telefonul Allview nu mai sunt in garantie. Din fericire, pe acest site gasesti o mana de ajutor atunci cand ai nevoie de o reparatie sau de o piesa de schimb fie un display, un touch, o carcasa sau altceva.

Untitled

Si pe F64.ro poti gasi daca ai noroc ceea ce cauti.O husa flip, un capac siliconic, o husa de tableta, cablu adaptor etc.

Untitled

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord