Connect with us

Aceasta este cea mai tare tableta din lume, Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9 Ultra de la Samsung si recunosc ca este un gadget pe care mi l-as dori, insa pretul este unul pe masura, adica mare, chiar foarte mare. Insa, specificatiile tehnice sunt pur si simplu fenomenale si nu cred ca mai exista la ora aceasta ceva mai bun pe piata.

Samsung a lansat astazi 3 tablete din noua serie, plus noile modele de telefoane pliabile. Dar dintre toate, Galaxy Tab S9 Ultra mi se pare a fi cea mai reusita. Are un display imens si cel mai bun procesor al momentului. In plus, se bucura si de rezistenta sporita, dar si de Stylus cu Bluetooth integrat.

Aceasta este cea mai tare tableta din lume, Galaxy Tab S9 Ultra

Tab S9 Ultra de la Samsung vine echipat cu un display mare Dynamic AMOLED 2X de 14,6 inch, care ofera o rezolutie de 1848 x 2960px si o rata de reimprospatare adaptiva de 120Hz. Elementul inovator este functia Vision Booster, disponibila si pe modelele Galaxy S23, care optimizeaza culorile si vizibilitatea ecranului in situatii de iluminare puternica.

Aceasta este cea mai tare tableta din lume, Galaxy Tab S9 Ultra

Asemeni seriei Galaxy S23 si a celor mai recente modele pliabile de la Samsung, seria Galaxy Tab S9 este dotata cu procesorul performant Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, special pentru Galaxy.

Modelul cel mai puternic ofera optiuni de configurare cu 12GB sau 16GB de RAM si spatii de stocare de 256/512GB sau 1TB. Din pacate, fiecare model Tab S9 poate fi setat fie doar cu conectivitate Wi-Fi, fie cu suport 5G, iar pentru un plus de spatiu, permite adaugarea unui card microSD.

Aceasta este cea mai tare tableta din lume, Galaxy Tab S9 Ultra

In materie de camere foto, nu vad nimic “Ultra”, insa discutam totusi despre o tableta si nu cred ca o vom lua in buzunar cu noi pentru a face cele mai reusite cadre. Sunt 2 camere principale, 13 si 8MP, fara stabilizare sau zoom, ceva standard, dar cred ca nu vor dezamagi.

Aceasta este cea mai tare tableta din lume, Galaxy Tab S9 Ultra

Nici cele 4 difuzoare stereo nu sunt de ignorat, mai ales ca de sunet s-au ocupat cei de la AKG. Ajungem si la partea mai dureroasa, adica preturile, unele care pleaca de la 1300 euro!

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!