Acasă Stiri despre telefoane

Asus Zenfone 9 pret in Romania la eMag, cel mai mic telefon cu 8+ Gen 1

0

Asus Zenfone 9 pret in Romania la eMag, cel mai mic telefon cu 8+ Gen 1 – Are si alte calitati, dar cred ca asa este cel mi bine recunoscut, un flagship cu o diagonala extrem de mica pentru 2022, numai 5.9 inch.

Telefonul acesta nu poate concura cu niciun alt flagship ce ruleaza sistemul de operare Android, cred ca este tot o calitate care trebuie mentionata. Dar poate concura cu un iPhone mic, probabil Asus aici tinteste. Sau poate tinteste catre persoanele care vor un flagship cu dimensiuni compacte.

Asus Zenfone 9 pret

In rest, specificatii asemanatoare (sau chiar mai bune) cred ca gasim si in alta parte. Am urmarit multe recenzii pe YouTube si Asus Zenfone 9 pare a se remarca prin sistemul avansat de stabilizare, unul de tip gimbal OIS pe care-l gasim in dreptul camerei de 50MP.

Asus Zenfone 9 pret

Asus Zenfone 9 pret in Romania – cat costa la eMag

Telefonul acesta costa 3899 lei in versiunea cu 8GB memorie RAM si 4499 lei daca ne-o dorim pe cea cu 16GB RAM. Preturile reflecta specificatiile si mai ales acest ansamblu hardware condus de Snapdragon 8+ Gen 1, cred ca sunt cele pe care le asteptam. Nici foarte mici, nici foarte mari.

Asus Zenfone 9 pret

Observ ca eMag ofera si 2 cadouri ce constau in huse de protectii de calitate, ASUS RhinoShield SolidSuit si RhinoShield Impact Protection, ambele avand un pret de peste 350 lei.

Asus Zenfone 9 pret in Romania – Specificatiile tehnice deja le stim, dar sunt curios de ce au ales un design destul de banal pentru partea din fata. Ok, nu puteau face mare lucru, insa clar puteau sa scoata un body ratio mai mare de 84.6% si sa implementeze un ecran curbat. Cel putin din pozele de prezentare si privind spre display, nu ai zice ca este un flagship. Dar este mai important interiorul si acolo nu pare a dezamagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.