Acasă Stiri Android Si Noutati Acer Predator 6 super telefon cu procesor deca core

Acer Predator 6 super telefon cu procesor deca core

13

Acer Predator 6 super telefon cu procesor deca core – Nu am sa fac un articol foarte lung, insa este telefonul pe care as vrea sa-l tin in mana si sa fie al meu, un super smartphone cu procesor MediaTEK Helio X20 cu 10 nuclee, 4GB RAM, design unic si original, ecran de 6″ cu rezolutie HD, constructie metalica, camera de 21 MP, stocare de 64GB, feedback pentru jocuri (vibratii) si conectivitate multipla, telefon ce sigur va inlocui cu succes orice consola de jocuri!

Telefonul Acer Predator 6 a fost anuntat astazi in cadrul IFA 2015 Berlin.

fsdg Acer Predator 6 super telefon cu procesor deca core

fgh Acer Predator 6 super telefon cu procesor deca core

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

13 COMENTARII

  1. OAre acest telefon va fi disponibil si in romania? Pentru ca are un asa procesor va fi ceva inedit, dar parca au cam luat-o razna ecranul are 6′ dar de ce nu e 4k?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here