Connect with us

Telefonul Android ce a rulat perfect langa un iPhone 14 Plus intr-unul din testele pe care le vedeti in clipul video de mai jos, este un test realizat destul de profesional si postat pe canalul de YouTube, PhoneBuff.

Nu foarte des se intampla ca un Android sa se comporte ceva mai bine in comparatie cu un smartphone ce ruleaza iOS, adica unul cu un sistem de operare configurat si optimzat ca la carte. Si chiar daca in materialul video nu toate etapele sunt castigate de Nothing Phone (2), este important de retinut ca si in acest caz este esentiala optimizarea perfecta a unei interfete.

Si pare a fi un atu al producatorului Nothing, cel ce a impementat o interfata mai simpla si minimalista, una cu care poate tine piept unui smartphone mai scump si de ce nu, mai titrat. Video:


O optimizare bine gandita poate face ca un dispozitiv cu un procesor din generatia precedenta sa aiba rezultate superioare, asta a reusit si noul telefon Nothing Phone (2), cel ce are un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, chipset ce a echipat modelele de varf ale anului trecut.

Telefonul Android ce a rulat perfect langa un iPhone 14 Plus

Observam cum poate tine piept cu brio unui iPhone in testele ce simuleaza utilizarea de zi cu zi, sa spunem activitatile comune si nu cele care pun presiune mare pe hardware. Totusi, vedem cum un iOS se descurca mai bine in sarcini complexe precum editare foto si video.

Telefonul Android ce a rulat perfect langa un iPhone 14 Plus

 

Intr-unul dintre teste, telefonul cu Android 13 (si interfata Nothing OS 2) a reusit sa fie mai rapid cu cateva secunde in comparatie cu iPhone 14 Plus. Pe langa procesorul amintit anterior, acest smartphone vine echipat cu 12GB memorie RAM de tip LPDDR5.

Interesant de specificat ca iPhone 14 Plus are un display cu o rata de refresh de 60Hz, in timp ce Phone (2) se bucura de una net superioara, 120Hz, dar si de un pret semnificativ mai mic.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!