Connect with us

Telefoane mobile noi

Acesta este primul telefon HMD, nu Nokia!

Published

on

HMD Global, compania din spatele telefoanelor mobile Nokia, se pregătește să intre pe piața smartphone-urilor sub propriul său nume. Se așteaptă ca brandul să se concentreze pe segmentul de buget, oferind o alternativă accesibilă pe piața telefoanelor mobile.

Interesant, dar Nokia tot pe segmentul de buget se concentrează. Deci, de ce ar fi nevoie ca HMD să procedeze exact la fel?

Informații recente și prezentate de 91mobiles, sugerează că primul telefon HMD va avea o configurație duală a camerei pe partea din spate, cu un bliț LED și un logo HMD central.

Advertisement

Partea frontală va include un decupaj pentru camera selfie, iar butoanele de alimentare și de volum vor fi plasate pe marginea dreaptă a telefonului. Nimic deosebit pană acum, pare un design destul de banal, clasic chiar.

Până în prezent, specificațiile complete ale acestui viitor smartphone HMD rămân necunoscute. Ravi Kunwar, vicepreședintele HMD Global pentru India și APAC, a confirmat lansarea în prima jumătate a anului 2024, dar nu au fost furnizate detalii concrete. Ne mulțumim cu imaginile randate.

primul telefon HMD

În noiembrie anul trecut, două modele cu numerele de model N159V și TA-1585, au fost observate în baza de date IMEI, ceea ce sugerează că planurile de lansare sunt în curs de desfășurare. Se crede că randările ar aparține modelului N159V.

Un raport separat publicat de 91mobiles indică o lansare posibilă în aprilie 2024. Se menționează că dispozitivele HMD vor avea prețuri competitive și vor fi disponibile prin canale online precum Amazon și Flipkart.

Advertisement

Inițial, compania se va concentra pe segmentele de buget și mid-range, cu planuri de a se extinde ulterior către modelele de top. Încă nu știm dacă vor fi prezenți si in Europa/Romania.

Exact ca Nokia, telefoanele acestea se vor distinge prin folosirea Android stock, oferind o experiență de utilizare simplificată și directă. Ni se promite că terminalele vor beneficia de mai multe actualizări ale sistemului de operare în comparație cu alte mărci concurente.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des