baterie

Gratuit mini router WiFi si internet de la Vodafone Romania

Gratuit mini router WiFi si internet de la Vodafone Romania

Romanii ar spune ca “nimic nu este gratuit pe lumea aceasta”. Poate asa este si pana la urma, cumva Vodafone Romania nu va iesi in pierdere. Cert este ca din cate am vazut si am citit, oferta aceasta este chiar gratuita.

Pontul mi-a fost dat de un prieten, el deja si-a comandat un astfel de mini router WiFi. Dispozitivul in sine este interesant, cred ca isi poate dovedi utilitatea in masina sau la locul de munca sau intr-un depozit. Oferta este pe piata de ceva timp, dar expira la final de februarie 2021.

Gratuit mini router WiFi si internet de la Vodafone

Internetul este si el gratuit in reteaua 4G, dar si nelimitat. Atentie, numai 10GB pe luna sunt la viteze maxime, apoi ne vom multumi cu 128kbps, o viteza mica si aproape inutila. Dar, sunt 10GB pe luna. Mai departe, aflam ca daca depasim acesti GB si ne dorim tot viteza mare, putem apela (o data pe luna) la optiunea NetNelimitat 48h.

Gratuit mini router WiFi si internet de la Vodafone

Si cateva detalii despre acest mini router de la Vodafone:

Functioneaza pe baza unui acumulator integrat, are o capacitate de 1800 mAh. Teoretic, ei ne spun ca va functiona 7 ore. Sa zicem ca linistit prindem 5 sau 6 ore. Ne intereseaza si dimensiunile, sa vedem cat este de mic si de portabil. Pana si transportul este gratuit.

Gratuit mini router WiFi si internet de la Vodafone Romania

104x64x12.9mm si o greutate de numai 88g, deci un dispozitiv micut. Foloseste un procesor de tip Qualcomm MDM9207 si are 2GB memorie RAM.

  • Ce tip de WiFi ne ofera? Din pacate, numai  802.11 b/g/n.
  • Ce tip de cartela SIM putem introduce? microSIM
  • Ce tip de 4G suporta? FDD LTE: Band 1, 3, 7, 8, 20 si TDD LTE: Band 38

Exista si o conditie pentru a pune mana pe cartela si pe acest router, nu chiar oricine il primeste gratuit! Trebuie sa te numeri deja printre abonatii Vodafone la sa ai 2 servicii ce la ei, unul sa fie de internet fix (adica acasa) prin fostul UPC.

Deci, internet acasa + internet mobil, adica un abonament sau (cred) o cartela prepay. In concluzie si desi nu credeam ca voi spune asta, oferta este aparent foarte buna.