Connect with us

Stiri despre telefoane

Adio cartele Digi Mobil, operatorul inchide serviciul prepay

Published

on

Adio cartele Digi Mobil, operatorul inchide serviciul prepay (incepand cu 1 iulie 2023 nu mai pot fi achizitionate) si deja utilizatorii au inceput sa primeasca notificari oficiale. Nus e stie exact care este motivul acestei decizii, probabil ca aceasta optiune nu mai are clienti sau nu mai atrage noi clienti.

Potrivit unui raport emis la finalul anului 2022 de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), ce ofera o privire asupra statisticilor pietei la sfarsitul anului 2022, DIGI este alegerea principala a familiilor din Romania in ceea ce priveste serviciile de telefonie mobila.

In acest fel, DIGI se situeaza ca lider pe piata operatorilor de telecomunicatii din tara, avand cel mai mare numar de abonati persoane fizice in segmentul de telefonie mobila, cu o cota de piata de 37,8%.

Advertisement

Adio cartele Digi Mobil, operatorul inchide serviciul prepay

Cei ce inca mai folosesc o cartela prepay, vor fi nevoiti sa migreze spre abonamente, probil ca nu va exista nicun cost suplimentar si oricum, tarifele lor sunt extrem de mici, poate cele mai bune de pe piata. Iata cum suna instiintarile pe care abonatii au inceput sa le primeasca:

Adio cartele Digi Mobil, operatorul inchide serviciul prepay

MODIFICARI SERVICII PREPLATITE.

Stimate utilizator, incepand cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicatii electronice mobile disponibile prin cartelele preplatite vor fi retrase din oferta comerciala Digi.

Advertisement

De la aceasta data nu mai pot fi achizitionate cartele noi si nu mai pot fi reincarcate cartelele existente, creditele disponibile putand fi consumate ca atare sau prin achizitionarea extraoptiunilor disponibile, pana cel mai tarziu la 30.09.2023.

Va multumim pentru increderea acordata si va recomandam sa utilizati in continuare serviciile de comunicatii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplatite (abonamente), disponibile intr-o oferta larga de servicii, cu tarife incepand de la 2 euro/luna si cu posibilitatea de a va pastra acelasi numar de telefon.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin apelarea centrului de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 0314004401 sau in orice punct de prezenta Digi.

Advertisement

Citeste acum si:

Instaleaza YouTube customizat pentru televizoarele Android

sursa via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171