Connect with us

Stiri despre telefoane

Among Us, jocul pentru telefon care a spart topul in Google Play

Published

on

Among Us, jocul pentru telefon care a spart topul in Google Play – Among Us este jocul cu peste 100.000.000 de instalari si aproape 9 milioane de recenzii, majoritatea fiind pozitive. Cifre super bune pentru un joc cat se poate de simplu. Fara o grafica de top, fara cine stie ce actiune desprinsa din filme. Poate fi instalat chiar si pe cele mai slabe telefoane Android!

Este gratuit (dar contine elemente pentru care poti plati) si pe primul loc in magazinul de aplicatii (in categoria jocurilor gratuite). Probabil ca fix acest gen de joc prinde la public, adica unul simplu, dar captivant si fara sa necesite un hardware performant.

Among Us pentru telefon – simplu dar captivant

Among Us face parte din categoria jocurilor de supravietuire, poate fi instalat si pe platforme precum Windows (costa 4 euro pe Steam) sau iOS (iPhone). Poate fi jucat online si majoritatea jucatorilor trebuie sa iși asume rolul de colegi de echipaj, lucrand impreuna pentru a finaliza diverse sarcini pe o nava spatiala sau pe o baza spatiala.

Advertisement

Suspansul apare atunci cand la bord exista un anumit numar de impostori, scopul acestora este sa se infiltreze saboteze nava si sa puna echipajul in pericol. Echipajul este nevoit sa descopere acesti intrusi si sa incerce sa ramana in viata.

Jucatorii se pot intalni in mod virtual in anumite locuri si sa puna la cale cel mai bun plan de identificare a inamicilor si sa stabileasca cine sunt jucatorii infiltrati, exista chiar si posibilitatea de vot. Jocul Among Us se termina atunci cand echipajul descopera infiltratii. Poate fi descarcat de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des