Connect with us

Google vrea sa lasam iPhone-ul si sa trecem la Android, este vorba despre o campanie recent aparuta si promovata pe canalul oficial de YouTube.

Este oarecum ciudat ca procedeaza asa, insa pana la urma putem admite ca este vorba despre o reclama si nimic mai mult. Insa, o reclama in care apar mai multe telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android, printre ele apare si un iPhone.

Chiar daca materialul video nu ne arata clar ca ar fi vorba despre un Apple (nu apare logo-ul sau denumirea), oricine isi da seama ca este vorba despre asa ceva.

Google vrea sa lasam iPhone-ul si sa trecem la Android

In captura de mai jos (extrasa din clipul oficial), va puteti da seama despre ce este vorba. Aparent, un iPhone asezat cu ecranul in jos, acesta fiind langa un Google Pixel. Personajul din material in alege pe cel din urma.

Google vrea sa lasam iPhone-ul si sa trecem la Android

Dar nu trebuie catalogat ca fiind un clip de promovare al telefoanelor Google, apare inclusiv un Samsung Galaxy S23 Ultra, dar si alte modele. Iata clipul video, unul dintre ele:

Indiferent de dispozitivul la care treci, te avem acoperit. Transfera-ti datele cu incredere, sincronizeaza cu dispozitivele pe care le detii deja, conecteaza-te si discuta cu persoanele la care tii, si stii ca datele tale vor fi protejate proactiv.

Ar fi vorba despre o campanie mai extinsa si daca veti intra sa verificati tot continutul acestui canal oficial, veti constata ca sunt mai multe filmulete, chiar in mai multe limbi. Sa aiba oare legatura cu lansarea in scurt timp a noilor modele de iPhone 15?

Acum, fiecare utilizator cu preferintele lui. Cu greu cred ca poti convinge un posesor de Apple sa treaca la un Android, mai ales dupa ce a a petrecut mult timp impreuna cu acest sistem de operare, valabil si invers. In fine, putem cataloga aceste materiale ca fiind destul de indraznete si la obiect!

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!