Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Adio Google Play Music, trecem fortat pe YouTube Music

Adio Google Play Music, trecem fortat pe YouTube Music

1

Incepand cu luna decembrie a acestui an, vom fi nevoiti sa renuntam la aplicatia si tot ceea te tine de Google Play Music. Aplicatia aceasta se va inchide si va fi inlocuita de YouTube Music. Incepand cu luna septembrie, utilizatorii din Africa de Sud și Noua Zeelanda vor fi primii care nu vor mai putea utiliza anumite functii ale aplicatiei.

Apoi, si restul utilizatorilor vor incepe sa primeasca notificari si aplicatia sa nu mai functioneze. Abonamentele vor fi anulate in mod automat si incepand cu decembrie 2020, aplicatia Google Play Music va fi indisponibila.

Google Play Music

Cei ce au liste de redare sau biblioteci audio, ar fi bine sa transfere continutul catre aplicatia YT Music, aceasta urmand sa primeasca functii noi, integrari cu serviciile Google deja existente, un nou tab “Explore”, player redimensionat, etc. De asemenea, Asistentul Google va deveni si el mai performant, puteand chiar sa recomande piese muzicale noi

Google Play Music este un serviciu de streaming audio si podcasturi. Initial, serviciul a fost anuntat in data de 10 mai 2011 numai pe baza de invitatii si sub forma beta. Apoi, pentru public, a fost lansat in data de 16 noiembrie 2011.

Mai proaspat, este serviciul YouTube Music, acesta a fost anuntat in data de 12 noiembrie 2015. Printre alte caracteristici, permite utilizatorilor sa rasfoiasca melodii și videoclipuri muzicale de pe YouTube, catalogate pe baza de genuri, liste de redare, recomandari, etc.

1 COMENTARIU

  1. Și muzica descărcată ce fac cu ea? Unde mai ascult eu melodiile descărcate (de pe net, vreo 140 de melodii)?? Bagă ei YT Music care e un rahat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here