Acasă Aplicatii telefoane Android

Instaleaza Nothing Launcher pe telefonul cu Android

0

Instaleaza Nothing Launcher pe telefonul cu Android, este vorba despre un launcher aparut cat se poate de recent si unul ce va fi instalat pe telefoanele Nothing, acestea urmand a fi lansate in vara acestui an.

Este vorba despre un nou producator, fondatoul fiind Carl Pei, cel ce s-a numarat printre persoanele care au pus pe picioare brandul OnePlus. Se spune ca acest smartphone va fi unul de top si ca se reincearca o reeditare a succesului de acum cativa ani pe care OnePlus l-a avut.

Nothing Launcher

Acest launcher este unul cat se poate de minimalist si nu cred ca va fi pe placul tuturor, poate putin ciudat pe alocuri. Desigur, daca-l instalati acum, va puteti face o idee despre ce este vorba, dar nu cred ca va va oferi chiar toate functionalitatile cu care va veni pe telefoanele Nothing Phone.

Nothing Launcher

Eu l-am instalat pe un OnePlus si pot spune ca nu ma impresioneaza, am facut-o mai mult din curiozitate. Nothing Launcher poate fi descarcat gratuit din Google Play, insa acolo nu apare decat celor ce au anumite modele Samsung sau Google. In format apk., poate fi descarcat de aici.

Acest launcher vine impreuna cu 3 widget-uri, un ceas și un widget meteo, toate acestea pastreaza grafica minimalista Nothing. In plus, lansatorul include și o funcție numita Max Icons si inca una Max Folders. Daca veti tine apasat lung pe o pictograma de pe ecranul principal al telefonului, veti observa ca puteti mari iconitele destul de mult, 3×3.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Nothing Launcher
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
instaleaza-nothing-launcher-pe-telefonul-cu-androidInstaleaza Nothing Launcher pe telefonul cu Android, este vorba despre un launcher aparut cat se poate de recent si unul ce va fi instalat pe telefoanele Nothing, acestea urmand a fi lansate in vara acestui an.Este vorba despre un nou producator, fondatoul fiind Carl...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.