Connect with us

Aplicatii telefoane Android

TikTok ne va lasa sa urcam clipuri cu durata de 15 minute

Published

on

TikTok, populara platforma de partajare video (peste 7 milioane de utilizatori in Romania…), se afla in plin proces de testare a unei noi functii care permite utilizatorilor sa incarce videoclipuri cu o durata de pana la 15 minute.

Acest nou format este disponibil momentan doar in anumite tari, dar se preconizeaza ca va fi extins la nivel global in viitorul apropiat.

Initial, TikTok permitea doar incarcarea de videoclipuri cu o durata maxima de 15 secunde, insa platforma a evoluat treptat, oferind mai intai suport pentru clipuri de 3 minute, iar mai apoi pentru cele de 10 minute.

Advertisement

Aceasta ultima schimbare marcheaza o noua etapa in evolutia platformei, care isi propune sa ofere creatorilor mai mult spatiu pentru a-si exprima creativitatea si, in acelasi timp, sa concureze mai direct cu YouTube.

Aplicatia ar urma sa ridice limita la 15 minute!

La lansarea sa in tarile occidentale, limita de un minut a atras rapid un numar impresionant de utilizatori, ajungand la miliarde in scurt timp. Multe persoane au vazut in TikTok o reintoarcere la formatul Vine, o alta aplicatie de partajare video care a disparut rapid de pe piata, impunand o limita de doar 6 secunde pentru fiecare clip.

Cu toate acestea, chiar si in fata controverselor legate de extinderea duratei videoclipurilor, TikTok a reusit sa se mentina pe o pozitie de lider in industrie. Noua extindere a duratei videoclipurilor reprezinta un pas logic in strategia platformei de a concura cu YouTube, oferind creatorilor posibilitatea de a explora noi formate, care pana acum erau limitate doar la platforma concurenta.

Advertisement

Desi YouTube a reusit sa obtina un succes considerabil cu “Shorts”, versiunea sa de videoclipuri scurte inspirata de TikTok, exista totusi ingrijorari cu privire la dominatia sa in segmentul videoclipurilor mai lungi. Pana in acest moment, TikTok nu a anuntat o data specifica pentru lansarea globala a noii functii de videoclipuri de 15 minute.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171