Afla Cine Suna Cu Numar Ascuns Sau Privat

Afla Cine Suna Cu Numar Ascuns Sau Privat

Se intampla de multe ori sa ai “prieteni” ce te suna cu numar ascuns sau privat pentru a face glume proaste sau sunt persoane ce te suna si vor sa-si ascunda identitatea pentru ca au ceva de ascuns.

Pentru a afla cine te suna cu numar ascuns sau privat, poti incerca sa folosesti o aplicatie gratuita disponibila in google Play ce promite ca rezolva problema si-l demasca pe ce ce te deranjeaza. aratandu-ti numarul lui de telefon.

Aplicatia se numeste TrapCall: Unmask Blocked Calls si a fost actualizata in data de 2 mai 2014. Este gratuita pentru descarcare insa necesita apoi un abonament pentru a functiona.

Articolul continua dupa reclama:

Cum funcționează?

CITESTE SI:  Huawei P9 Lite la 1 leu pe telekom.ro cu abonament, avantaje si dezavantaje

Untitled

Simplu! Când primiți un apel privat refuza apelul astfel încât acesta să poată fi trimis automat la TrapCall pentru demascare și în câteva secunde vei primi apelul înapoi cu numărul demascat! Puteți obține chiar și numele și adresa asociată cu numărul prin SMS sau e-mail instantaneu!

Aplicatia are si posibilitatea de a bloca apeluri sau mesaje text tip SMS primite de la numere de telefon prestabilite.

[button color=”red” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teltechcorp.trapcall” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii

Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii Este o moda printre unele firme...
Citeste tot

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *