Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei anunta Huawei Health Week si reduceri de până la 35%

Published

on

Huawei Health Week este campania promotionala care se va intinde pana in data de 4 aprilie 2021 si care va veni cu reduceri de pana la 35% la dispozitivele purtabilele de top, adica la o serie de ceasuri inteligente si casti wireless.

Produsele care vor intra la reducere sunt HUAWEI WATCH GT 2 Pro,WATCH GT 2 42 mm, WATCH GT 2 46 mm, WATCH FIT, WATCH GT 2e și castile HUAWEI FreeBuds Pro. Aceste dispozitive vor putea fi achizitionate de pe site-ul producatorului, probabil si din magazinele partenere.

WATCH GT 2 Pro este un smartwatch echipat cu peste 100 de moduri de antrenament și peste 10 cursuri cu ghidare vocala, acesta se bucura acum de o reducere de 13%, aplicata prețului normal de vânzare de 1.499 lei. Carcasa fabricata din titan, display AMOLED, Full Color, 326ppi cu protectie Sapphire glass si rezistent la apa pana la 5 ATM.

Advertisement

HUAWEI WATCH GT 2 Black 46 mm (varianta masculina), are un pret recomadat de 1.099 lei. Variantele pentru doamne ale ceasului beneficieazade reduceri exclusive, astfel ca HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, Refined Gold, poate fi achizitionat cu un preț mai mic cu 35% fața de prețul recomandat de 1.299 lei, în timp ce HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, Frosty White, se bucura de o reducere de 32% aplicata prețului de vânzare de 1.099 lei.

HUAWEI WATCH GT 2e este dotat cu 85 de moduri de activitați sportive customizate si acum, poate fi achiziționat cu o reducere de 31%, aplicata prețului standard de 799 lei. Cei ce isi doresc o versiune si mai accesibila, se pot indrepta catre HUAWEI WATCH FIT, ce are o reducere de 20%, aplicata prețului normal de vanzare de 499 lei.

Pana in data de 4 aprilie, caștile on-ear HUAWEI FreeBuds Pro au parte de o reducere de 22%, aplicată prețului recomandat de vânzare de 899 lei.

Advertisement

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țari, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țari precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des