Acasă Telefoane Chinezesti Aflam alte detalii despre designul lui Vernee Mars si vedem alte poze!

Aflam alte detalii despre designul lui Vernee Mars si vedem alte poze!

3

Break News Vernee Mars…fix asa incepe orice mail pe care-l primesc de la companie in ultima perioada, si saptamanal ei mai trimit cate o informatie legata de acest telefon, fie ca vorbim despre specificatiile tehnice, fie ca se refera la partea de design.

De curand, un alt mail care incepe tot asa, ne da detalii legate despre aspectul sau unibody, vedem chiar si cateva poze noi ce-l infatiseaza pe Vernee Mars, adica viitorul cel mai performant telefon al companiei, sper sa-l lanseze pana de Black Friday 2016. Desi are telefoane foarte bune produse pana acum, cei de la Vernee au o bila neagra din partea mea si asta din cauza modelului Apollo, model care se anunta cu adevarat de top dar care nu a mai venit pana la urma.

Catch Aflam alte detalii despre designul lui Vernee Mars si vedem alte poze!

Sper sa nu se intample fix asa si cu acest Vernee Mars si el sa vina pana la urma, compania ne promite ca-l va dota cu niste specificatii tehnice mai mult decat interesante, in tabelul de mai jos vedem ce stim despre el pana la ora actuala.

Catch976F Aflam alte detalii despre designul lui Vernee Mars si vedem alte poze!

5 poze am primit de data asta, vedem un unibody destul de aratos, unul auriu dar nu-mi place modul in care au integrat antenele, adica plasticul acela alb ce inconjoara practic carcasa spate. Ceva de genul asta se gaseste si pe Ulefone Future, cred ca nu este totusi cea mai inspirata alegere. In primul rand, albul acela se va murdari instant si cu greu il vei aduce la starea initiala, apoi cred ca era mai ok ca antenele sa fie integrate in marginile laterale sau superioare ale telefonului, exista multe modele ce adopta acest design.

Catch6642 Aflam alte detalii despre designul lui Vernee Mars si vedem alte poze!

[aps_product id=”36332″]

Cam atat pentru moment si asta este tot ceea ce stim despre Vernee Mars, telefon ce se anunta o adevarata bestie! Asta daca va veni vreodata…

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here