baterie

Oukitel U7 Plus, inca un 4G accesibil in oferta magazinelor online

Oukitel U7 Plus, inca un 4G accesibil in oferta magazinelor online

Oukitel U7 Plus poate fi trecut usor in categoria “si altele”, asta deoarece este unul dintre zecile sau sutele de telefoane disponibile la ora actuala ce ruleaza pe aceasta platforma si au un pret de sub 100 de dolari, dar si specificatii tehncie destul de bune.

De altfel, oferta in materie de telefoane mobile este mult mai bogata in acest segment de pret, observam ca cu cat creste pretul, scad si modelele disponibile. Este totusi bine, avem de unde alege, telefoanele mobile devin din ce in ce mai performante si preturile nu sunt chiar exagerate. Asta in cazul in care vrei un telefon decent si nu unul cu care sa te lauzi la prieteni.

1470649955801632

Oukitel U7 Plus este unul dintre telefoanele decente, putin peste 97 $ este pretul cu care magazinul gearbest.com il vinde si pentru aceasta suma primim un telefon aparent ok, unul cu display HD de 5.5″ dar si cu 2GB memorie RAM.

Este important ca are si conectivitate 4G LTE, asta pentru cei ce au nevoie de asa ceva, insa nu are parte de o baterie de mare capacitate asa cum ne-au obisnuit cei de la Oukitel in ultima perioada, U7 Plus are numai 2500 mAh.

1470766754910629581

Specificatiile tehnice complete pot fi vazute mai jos:

Oukitel U7 Plus vine in 3 variante, grey, golden si rose gold, este bine de stiut si ca acest telefon poate fi deja achizitionat, el nu mai este la precomanda si deja se afla in stocurile magazinelor, gearbest.com in cazul de fata. Nu am cautat inca daca el a ajuns si in ofertele magazinelor de la noi din tara, insa cred ca acest lucru se va intimpla si asta deoarece exista telefoane Oukitel vandute si direct in Romania.