Connect with us

Stiri despre telefoane

Andoer G1, o camera super mica dar cu specificatii tehnice bune

Published

on

Andoer G1 este una dintre cele mai mici camere pe care le-am vazut, insa cu siguranta exista si mai mici decat atat, modelul este prezent pe camfere.com la un pret de 69.99 dolari, camfere este codul de reducere cu 5% pentru acest model ce cantareste numai 29g.

In ciuda faptului ca este o camera de dimensiuni foarte reduse, specificatiile sale tehnice nu sunt deloc slabe, producatorul sustine ca senzorul este unul de la Sony si de 8MP, senzor capabil de captura video pana la 1080p (FHD) si 30 de cadre pe secunda, sau 720P si 30fps, WVGA si 30fps sau la rezolutie VGA si 30fps.

er

Si daca imaginile de mai jos sunt surprinse cu aceasta camera, asta inseamna ca poate filma mai mult decat decent, chiar bine avand in vedere pretul ei si dimensiunile.

Advertisement

https://www.youtube.com/watch?v=Sgo9HEs4OVI

Andoer G1 se bucura si de conectivitate WiFi, conectivitate cu ajutorul careia poate fi conectata cu ajutorul aplicatiei dedicate la un telefon compatibil, fie ca ruleaza sistemul de operare iOS fie ca ruleaza Android, astfel imaginile surprinse sunt redate in timp real si pe telefonul mobil sau poate fi setata tot cu ajutorul acestei aplicatii.

55

8MP este si rezolutia maxima pana la care poate face fotografii, stocarea se face pe un card de memorie de pana la 128 GB, USB 2.o este conectivitatea de care are parte, H264 compresia video si formatul in care filmeaza este MOV. Acumulatorul are o capacitate de 400 mAh si camera cantareste numai 29 de grame si la pachet vine cu cateva accesorii speciale de prindere (cu magnet sau cu ventuza) dar nu si cu o carcasa ce sa o faca rezistenta la apa sau la socuri.

Advertisement

77

Detalii complete exista pe pagina dedicata produsului din cadrul camfere.com, daca sunteti interesati de acest produs, nu uitati si de codul de reducere de 5%, acesta este camfere.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Liviu

    august 29, 2016 at 05:22

    Este excelenta dupa specificatii si mai ales dupa greutate. Parca, parca ma manaca degetele!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des