Acasă Aplicatii telefoane Android Ai Probleme Cu Aplicatia Facebook? Instaleaza Facebook Lite

Ai Probleme Cu Aplicatia Facebook? Instaleaza Facebook Lite

11

Ai Probleme Cu Aplicatia Facebook? Instaleaza Facebook Lite

Facebook Lite este o aplicatie gratuita, recent lansata si care vine ca un ajutor pentru cei ce se plang ca au diverse probleme ce tin de buna functionare a retelei de socializare.

Aplicatia Facebook Lite are o dimensiune de numai 251 KB si este destinata celor ce stau prost cu conectivitatea GSM, acolo unde semnalul este slab aplicatie se poate dovedi utila.

Este o aplicatie oficiala si este destinata si configurata special pentru retelele de telefonie 2G.

Este interesant faptul ca daca veti cauta direct in Google Play “Facebook Lite” nu o veti gasi in schimb daca veti cauta direct pe Google dupa acelasi termen, veti fi condus catre Google Play si veti avea acces la aplicatie.

detfdg

Motivul este acela ca aplicatia se adreseaza doar pentru anumite tari din Asia si Africa, acolo unde vitezele la internet lasa de dorit si infrastructura este sub cea din Europa sau continente mai “rasarite” Exista pe internet si aplicatia sub forma de .apk ce poate fi descarcata si instalata manual in caz ca doriti sa o functionati.

Posibil sa functioneze si in zonele rurale de la noi din tara acolo unde semnalul GSM 3G este slab.

Aplicatia Facebook Lite poate fi descarcata gratuit de AICI

11 COMENTARII

  1. Salut, am instalat aplicatia mai mult sa vad cum e. Imi place cum se misca la prima vedere, dar mai ales ca aici nu e aplicat algoritmul postarilor din aplicatia “mama”, ci ele sunt postate in ordine cronologica. Acum ne sugerezi si o aplicatie care blocheaza reclamele la orice click ai da in aplicatie?

  2. Pardon… nici macar nu am instalat Facebook Lite fiindca nu ma lasa din cauza tarii. Instalasem alta porcarie: FastLite for Facebook.

    Acum am instalat si Fb Lite v 1.13, 1.14 nu ma lasa. Merge instant dar scrisul ma deranjeaza ca e prea mare.

  3. De cateva zile sunt activa non stop pe fb chiar daca nu ma conectez la internet….tin sa precizez ca mi-am scos si bateria din tel m-am deconectat de la fb…acum am dat stergere pagina si sunt activa in continuare!!!! Astept un raspuns de la fb!

  4. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Se intampla sa apari activa chiar daca nu esti. O alta posibilitate – sa ai contul deschis pe un alt telefon sau PC ori ca altcineva sa stie datele tale de logare. Daca esti sigura ca nu se intampla asta, nu-ti fa griji.

  5. Vreau sa trec la feisbuc ina p oi la feisbuc lite si mesenger care leam avut inaintea astora care le am acum se poate cum sa fac spuneti ajutatima .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.