Ai Probleme Cu Aplicatia Facebook? Instaleaza Facebook Lite

Ai Probleme Cu Aplicatia Facebook? Instaleaza Facebook Lite

Facebook Lite este o aplicatie gratuita, recent lansata si care vine ca un ajutor pentru cei ce se plang ca au diverse probleme ce tin de buna functionare a retelei de socializare.

Aplicatia Facebook Lite are o dimensiune de numai 251 KB si este destinata celor ce stau prost cu conectivitatea GSM, acolo unde semnalul este slab aplicatie se poate dovedi utila.

Este o aplicatie oficiala si este destinata si configurata special pentru retelele de telefonie 2G.

Este interesant faptul ca daca veti cauta direct in Google Play “Facebook Lite” nu o veti gasi in schimb daca veti cauta direct pe Google dupa acelasi termen, veti fi condus catre Google Play si veti avea acces la aplicatie.

detfdg Ai Probleme Cu Aplicatia Facebook? Instaleaza Facebook Lite

Motivul este acela ca aplicatia se adreseaza doar pentru anumite tari din Asia si Africa, acolo unde vitezele la internet lasa de dorit si infrastructura este sub cea din Europa sau continente mai “rasarite” Exista pe internet si aplicatia sub forma de .apk ce poate fi descarcata si instalata manual in caz ca doriti sa o functionati.

Posibil sa functioneze si in zonele rurale de la noi din tara acolo unde semnalul GSM 3G este slab.

Aplicatia Facebook Lite poate fi descarcata gratuit de AICI

CITESTE SI:  Noul asistent personal Allview AVI pe X4 Soul Infinity PLUS

4 COMMENTS

  1. Salut, am instalat aplicatia mai mult sa vad cum e. Imi place cum se misca la prima vedere, dar mai ales ca aici nu e aplicat algoritmul postarilor din aplicatia “mama”, ci ele sunt postate in ordine cronologica. Acum ne sugerezi si o aplicatie care blocheaza reclamele la orice click ai da in aplicatie?

  2. Pardon… nici macar nu am instalat Facebook Lite fiindca nu ma lasa din cauza tarii. Instalasem alta porcarie: FastLite for Facebook.

    Acum am instalat si Fb Lite v 1.13, 1.14 nu ma lasa. Merge instant dar scrisul ma deranjeaza ca e prea mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here