Connect with us

Stiri despre telefoane

Ai spart ecranul unui telefon pliabil? Iata cat costa unul nou

Published

on

Ai spart ecranul unui telefon pliabil? Iata cat costa unul nou – Inainte de te “arunca” si a-ti cumpara un smartphone pliabil (indiferent de model), trebuie sa te asiguri ca ai si bani sa-l intretii. Exact ca in cazul uni autoturism. Nu iti cumperi o limuzina daca esti convins ca nu poti sa o intretii si nici macar nu iti permiti sa-i schimbi uleiul.

Impropriu spus “ai spart ecranul”, un astfel de display nu se sparge. Dar chiar daca sunt pliabile, in componenta unui ecran, exista si sticla. Problemele pot aparea din mai multe motive. Poti sa te gandesti sa-ti cumperi un smartphone pliabil SH, sunt destule oferte pe olx. Dar tot asa, exista sanse ca ecranul sa cedeze.

Este totusi o tehnologie noua, expusa si destul de fragila. Au aparut si piese de schimb pentru astfel de telefoane pliabile. Insa, preturile sunt mari, iti poti cumpara un flagship nou cu banii pe care-i dai pe un display nou. In orice caz, cine are deja un astfel de telefon, cred ca si-a asumat riscurile.

Advertisement

Vedem cat costa un display / touchscreen cu rama neagra pentru un Samsung Galaxy Fold F900 GH82-20133B, produs original pentru care primim 3 luni garantie. Pretul este de 2499 lei, oferta este la gsmnet.ro (fara gand de reclama).

Ai spart ecranul unui telefon pliabil? Iata cat costa unul nou

Cu siguranta ca este piesa de schimb cea mai scumpa a acestui telefon si in general, ecranele telefoanelor costa destul de mult. Valabil si pentru televizoare, costul pentru un display ajunge sa fie aproximativ 80% din valoarea produsului. Samsung Galaxy Fold F900 este prima varianta aparuta in 2019 si la ora actuala, pretul lui este de aproximativ 6000 de lei. Sa nu uitam, cateva sute de lei mai costa si schimbarea acestei componente!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171