Connect with us

Stiri despre telefoane

Solutia minune care repara ecranul spart al telefonului

Published

on

Solutia minune care repara ecranul spart al telefonului – Daca nu ar fi fost persoane care nu ar fi crezut in aceste solutii, probabil ca ele nici nu ar fi existat. Dar asta nu inseamna ca tehnologia de reparare a sticlei sparte nici nu exista. Si da, este destul de greu sa pui cuvantul “repara” langa “sticla”, pare ceva demn de filmele SF.

Cred totusi ca micile crapaturi aparute pot fi reparate, exista in comert anumite solutii care pot aduce intr-un fel sticla la forma originala, dar acolo este vorba despre parbrizul unui autoturism sau geamurile casei. Pentru aceste situatii, nu prea conteaza ca rezultatele sa fie perfecte.

Daca ne referim la parbrizul sau la geamul unui autoturism, este important ca acea crapatura sa fie cat mai putin vizibila. Am urmarit cateva tutoriale de utilizare a acestor produse si rezultatele finale nu erau deloc rele. Repet insa, este vorba despre geamul unei masini.

Advertisement

Solutia minune care repara ecranul spart al telefonului

In cazul unui telefon mobil, situatia sta cu totul diferit. Sub sticla, exista ecranul telefonului. Daca acesta este afectat grav, nu va mai functiona si singura solutie este sa-l schimbi. Cand sticla este putin (sau mai mult) si poti controla telefonul, fie alegi sa-l folosesti in acest mod, fie te gandesti sa te duci la un service.

Repara ecranul spart al telefonului?

Pe internet, exista un kit pentru reparat ecranul telefonului mobil (video sus) si pretul nici macar nu este mare. La eMag momentan apare ca stoc indisponibil, insa am gasit un site (impar.ro) care vinde acest pachet la pretul de numai 35 lei. Ma gandesc ca rezultatele vor fi pozitive numai daca daunele sunt cat se poate de mici, abia vizibile. Daca ecranul este spart pe o zona destul de intinsa, cred ca sunt bani aruncati.

Advertisement

Rezultate mai bune par sa fi aparut in cazul de mai jos, dar nu spune exact ce anume a folosit:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Anonim

  decembrie 8, 2020 at 12:27

  Am văzut soluții de acestea pe AliExpress și Joom la un preț mic (15 sau 20 de lei). După numărul de recenzii pozitive se pare că dă rezultate .Oricum e bine să le ai pentru orice eventualitate.

  • Mladin

   aprilie 19, 2023 at 06:45

   Vreau și eu soluția

 2. Anonim

  noiembrie 14, 2021 at 19:10

  Am un ecran spart și nu cum să-l repar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des