Acasă Stiri Android Si Noutati Alba-neagra cu telefonul OnePlus 5

Alba-neagra cu telefonul OnePlus 5

2
nofollow

Alba-neagra cu telefonul OnePlus 5, cam asa as caracteriza ceea ce se intampla pe internet zilele acestea in legatura cu acest nou telefon, unul care pare a fi destul de asteptat.

Stim ca va beneficia de dotari de top si de o constructie premium, va fi de altfel un telefon care va concura cu cele mai performante modele ale momentului si una dintre singurele lansari interesante cu adevarat ale anului 2017, ma refer de acum incolo.

Din pacate, OnePlus 5 pare a fi pazit mai bine ca un secret de stat, compania nu a oferit nici macar o singura imagine in care sa putem vedea cel putin o silueta a telefonului!

Aici intervin publicatiile de profil sau cei de pe retelele de socializare care de-a lungul timpului au cam nimerit specificatiile tehnice sau au oferit poze reale cu produsele inainte de lansare.

De data aceasta, lucrurile se complica in legatura cu OnePlus 5, pe Weibo au aparut doua imagini complet diferite ale acestui telefon! Aceste imagini pot fi vazute mai jos si par a infatisa doua telefoane complet diferite!

Desigur ca publicatiile de profil din intreaga lume le-au preluat, si uite asa s-a ajuns la o adevarata nebuloasa in jurul acestui telefon, principalul site din Romania care dezinformeaza la greu este mobilissimo.ro, iata despre ce vorbesc.

OnePlus 5 Alba-neagra cu telefonul OnePlus 5
Nici specificatiile tehnice nu scapa de presupuneri, cu cat cautam mai mult cu atat vom fi mai dezinformati, acesta este unul dintre principalele motive pentru care nu ar trebui sa existe astfel de articole. Din pacate, ele vor exista in continuare si mai grav este ca imediat dupa ce acest telefon va fi lansat, vor exista publicatii care ne vor da informatii despre OnePlus 6!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here