Acasă Tutoriale telefon Citeste mesajele de pe Messenger si WhatsApp fara “seen”

Citeste mesajele de pe Messenger si WhatsApp fara “seen”

1
nofollow

Citeste mesajele de pe Messenger si WhatsApp fara “seen” – asta inseamna ca cel ce-ti va trimite mesajul nu va sti ca tu de fapt ai citit mesajul, poti astfel sa iesi din anumite incurcaturi, situatii si astfel ai o scuza! “Nu am vazut”!

Ce se intampla de fapt cand cineva iti trimite un mesaj pe Facebook Messenger sau WhatsApp?

Atunci cand cineva iti trimite un mesaj, telefonul iti va afisa pe ecranul principal o notificare, un cerculet cu numele celui te cauta si numarul de notificari primite. Tu vezi asta, iti dai seama cine te cauta si astfel, apesi pe cerculet si iti satisfaci curiozitatea. Cel ce iti trimite mesajul va vedea instant ca tu l-ai citit. In aplicatia Messenger, expeditorul va sti ca tu ai citit mesajul si asta deoarece acel cerculet cu pictograma coboara in dreptul respectivului mesaj si nu poti sa mai ai din acest moment alte scuze, l-ai citit clar. In cazul in care nu ai aplicatia actualizata, expeditorul va primi “seen” impreuna cu ora la care ai citit mesajul.

Probabil ca toate astea sunt stiute, mai putin cunoscuta este modalitatea prin care poti citi mesajele fara ca expeditorul sa isi dea seama ca tu ai facut deja asta!

Citeste mesajele de pe Messenger si WhatsApp fara "seen"

Exista mai multe metode de a citi mesajele fara sa fii vazut, una implica instalarea unei aplicatii, cealalta presupune activarea modului avion pe telefonul mobil. Personal, prefer varianta cu aplicatie, am sa va arat in cele ce urmeaza ce setari sa faci in ambele cazuri:

Prima varianta, cea cu aplicatie:

Unseen – No Last Seen de aicieste numele ei, nu este o aplicatie dubioasa sau care te va enerva cu reclame, eu deja am testat-o. Este gratuita si are deja peste 1 milion de utilizatori. Este destul de simplu de setat si de folosit, trebuie sa o descarci , sa o instalezi pe telefon sau pe tableta (Android) si apoi sa faci urmatoarele setari:

Vei fi intampinat de pagina initiala, apoi poti sa alegi una din aplicatiile ce apar acolo sau pe toate, apoi trebuie sa acorzi permisiunile aplicatiei. Vei apasa pe “enable accessibility” si vei fi indrumat automat catre zona de setari.

Mai jos aveti setarile finale si gata!

Aplicatia poate fi folosita acum si poti citi mesajele fara ca partenerul tau de conversatie sa afle ca tu deja ai facut asta! Atentie – mesajele vor veni acum si in aceasta aplicatie, de aici le poti citi fara sa fii vazut!

Varianta nr 2, cea folosind modul avion:

Aceasta este mult mai simpla dar poate fi un inconvenient deoarece trebuie sa tai conexiunea la internet de fiecare data cand vrei sa citesti un mesaj fara ca el sa apara citit. Daca ti se pare mai simplu asa, porneste modul avion, asteapta pana cand nu mai ai conexiune la internet, deschide aplicatia Messenger sau WhatsApp, etc. citeste mesajul si la final inchizi aplicatiile care ruleaza in fundal. Apoi, poti opri modul avion!

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta.Eu sunt din alta generatie si nu am invatat IT. Pe o conexiune wa, am impresia ca cineva imi citeste totusi ms, cu toate ca da impresia de nr blocat ( din partea lui ). Primesc o singura bifa, nu -i vad starea, nici ultima conectare; dar daca cer detalii la ms, apare “livrat” si “citi”, cu bifele de rigoare, fara a fi mentionata ora. Este posibil ? Si cum, eventual pt a folosi in raport cu altii.Mulrumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here