Acasă Stiri Android Si Noutati Allview a lansat astazi un program de fidelizare “Clubul Allview”

Allview a lansat astazi un program de fidelizare “Clubul Allview”

0

Clubul Allview este un program de fidelizare lansat astazi 17.03.2016 de catre compania cu sediul in Brasov, ceea ce inseamna ca achizitionarea oricarui produs din magazinul online allview.ro le va aduce cumparatorilor puncte bonus ce vor putea fi transformate in diverse beneficii.

Iata si comunicatul de presa integral:

„Credem in rasplatirea membrilor familiei Allview care ne-au dovedit ca impartasesc aceleasi valori ca si noi. Ne onoreaza increderea pe care ne-o acorda clientii nostri ori de cate ori ne aleg produsele iar prin Clubul Allview dorim sa le demonstram ca devotamentul este un drum cu doua sensuri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
In Clubul Allview vor intra automat clientii care au cumparat in ultimul an de pe site-ul allview.ro produsele brandului romanesc. In functie de valoarea achizitiei, clientii vor obtine un numar de puncte ce le va asigura locul intr-una din categoriile Silver, Gold si Platinum. Clientii care detin dispozitive Allview achizitionate de la magazine partenere sau persoanele interesate de tehnologia mobila marca Allview se pot inscrie in categoria Basic a Clubului Allview.

y Allview a lansat astazi un program de fidelizare "Clubul Allview"
Punctele bonus primite la cumpararea unui produs vor fi suplimentate cu puncte acordate in fiecare an la aniversarea zilei de nastere sau cu puncte obtinute prin participarea la actiunile de marketing ale companiei.
In functie de categoria din care fac parte, clientii pot avea parte de multiple beneficii: transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, prioritate la comandarea de produse nou lansate si la livrarea acestora, acces la editii limitate de accesorii sau produse, participarea la work-shop-uri gratuite sau alte servicii oferite in exclusivitate. Punctele bonus asigura de asemenea reduceri substantiale la noi achizitii din magazinul online allview.ro.
Toate beneficiile programului de fidelizare pot fi regasite pe site-ul allview.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here