Connect with us

Stiri despre telefoane

Osom, prima poza reala cu OV1 si cablul de date axat pe confidentialitate

Published

on

Osom, prima poza reala cu OV1 si cablul de date axat pe confidentialitate – OV1 va fi un telefon diferit fata de cele existente pe piata si este dezvoltat de o echipa care s-a ocupat de dezvoltarea modelului Essential PH-1, smartphone de top aparut in 2017. La fel va fi si acest OV1, primul telefon mobil sub brand OSOM. Apar cateva detalii oficiale.

Osom este o companie care pune pret mare pe confidențialitate si aceasta caracteristica va fi integrata inclsuiv in noul smartphone, unul bazat pe privacy. Data de lansare nu este clara, dar pretul va fi sub 1000 USD, pret de flagship. Este un smartphone care care in mod clar iese din plutonul actual si care probabil va starni un interes destul de mare in momentul aparitiei.

Despre el, producatorul ne spune ca va fi fabricat din materiale premium, precum oțel inoxidabil, ceramica și sticla. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon, dar fara prea multe detalii exacte despre model. Dar ce este cu acest cablu special si axat pe confidentialitate?

Advertisement

Producatorul ne spune ca el va fi vandut si separat, dar si inclus in pachetul de vanzare. Cablul USB-C va avea un buton fizic care permite utilizatorului sa aleaga daca ar trebui sa permita trecerea datelor sau doar sa asigure alimentarea. Nu este ceva wow, insa nici nu am mai auzit de vreun producator care sa se gandeasca la aceasta idee. De notat ca telefoanele mobile au functia aceasta deja integrata in soft, insa posibil sa fie ceva mai mult sau mai special in acest cablu.

Cablu special OSOM OV1

Poza de mai sus este oferita chiar de catre OSOM si ne arata clar cablul acesta, dar si putin in interfata de utilizator, iconitele customizate si marginile ecranului. Display care nu este curbat, dar care pare a avea un body ratio foarte bun. Pe masura ce ne vom apropia de lansare, cu siguranta ca vor aparea mai multe informatii ce fac referire la specificatiile tehnice.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des