Allview A5 Easy cel mai ieftin telefon cu Android Lollipop – Allview lanseaza astazi modelul A5 Easy, smartphone dotat cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, terminal ce se vinde la un pret de numai 329 lei si disponibil incepand cu data de 25 august 2015. Allview A5 Easy este un telefon ce se adreseaza celor tiner, celor ce cauta un smartphone secundar dar si celor ce sunt la primul contact cu un smartphone dotat cu Android.

A5 Easy este un smartphone decent, pe care sa si-l permita toti consumatori, bucurandu-se de beneficiile oferite de ultima versiune a sistemului de operare Android, Lollipop 5.1., ce se datoreaza si memoriei RAM de 1 GB. Noul Smartphone A5 Easy este un device Dual Sim, usor de utilizat, cu un design tineresc ce relationeaza foarte bine cu orice buzunar.

Printre specificatiile tehnice as aminti conectivitatea 3G dual SIM, procesorul dual core, memorie RAM de 1GB si cea interna de 8GB. Specificatiile tehnice complete le vedeti in tabelul de mai jos:

[wpsm_colortable color=”orange”]

Specificatii tehniceAllview A5 Easy
LansareAugust 2015
Dual SIMDA – MicroSIM SIM2
4GNU
EcranTN LCD 4″ rezolutie 800x480px
ProcesorCortex-A7 1GHz Dual-Core
GPUMali 400MP
Camera foto5MP fix focus, captura 864x480px, 0.3MP sec
RAM1GB
Memorie interna8GB
Sistem operareAndroid Lollipop 5.1
AcumulatorLi-ion 1400mAh
Conectivitate 3G, USB 2.0, Bluetooth, FM, GPS, Hotspot
WiFiWiFi 802.11 b/g/n
CarcasaNegru/alb
Grosime 9,9mm 
Greutate121g

[/wpsm_colortable]

Allview A5 Easy cel mai ieftin telefon cu Android Lollipop

8 COMMENTS

  1. @dragos. Se vede ca visezi doar la “avioane” gen Samsung, iPhone, HTC, etc, dar grosul vine din vânzarea terminalelor low-mid end. Parca vad ca o sa se vândă la abonamente ca pâine calda

  2. Misca greu din cauza configuratiei slabe. Display se vede slab trebuie un anumit unghi la video.Face singur chestii in buzunar , suna, se pune offline, on/off wi fi si bluetooth. Senzorul de proximitate e dezastru, raspunde singur unui apel in asteptare. Incep o convorbire cu cineva si termini cu altcineva. Camera face poze doar la lumina naturala cat de cat, in rest e f.slaba. Bateria nu tine nici o zi la utilizare intensa.

  3. de ceva vreme am achizitionat si eu un a5 easy si un lucru e clar nu se merita e slab in toate incepand de la apela de unul singur, sunetul slab si daca pui castile aproape ca nu se aude nimicunde mai pui ca uneori se si blocheaza total aiurea. In concluzie voi ocoli aceste telefoane pe viitor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree