DISTRIBUIȚI

Allview A5 Ready ROM original, backup firmware Marshmallow pentru unul dintre cele mai accesibile telefoane aflate sub brand Allview, acest ROM oficial (backup) mi-a fost trimis de catre un prieten androidro.ro care a reusit sa faca o arhiva in care sa includa sistemul de operare nemodificat, nerootat si necustomizat.

Acest firmware este de Android Lollipop, NU Marshmallow!

UPDATE – DACA AVETI PROBLEME CU TELEFONUL DUPA CE ATI RESCRIS ACEST ROM PE ALLVIEW A5 READY< RECOMAND SA CITITI COMENTARIILE DEOARECE VETI GASI REZOLVAREA POSTATA DE SEBI!

Astfel, puteti instala aceasta varianta fara a pierde garantia acestui telefon, insa retineti ca o faceti pe propria raspundere si androidro.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme ce pot aparea atunci cand rescrieti un firmware! In functie de varianta de instalare aleasa, este posibil sa pierdeti si datele personale, poze, clipuri, aplicatii, jocuri, contacte, etc. (in cazul in care sunt stocate in memoria interna) Este bine sa faceti un backup inainte!

Allview A5 Ready ROM original – Puteti folosi fisierele din arhiva in cazul in care ati facut root sau ati sters/modificat ceva si din aceasta cauza telefonul nu mai functioneaza corespunzator sau puteti instala aceasta versiune in cazul in care aveti probleme cu sistemul de operare deja instalat pe telefonul vostru. Puteti folosi arhiva si pentru a extrage anumite fisiere sau aplicatii!

CITESTE SI:  Allview V2 Viper S primeste oficial update la Android 7 Nougat

allview-a5-ready-rom-original

Atentie – este posibila pierderea codurilor IMEI (in funtie de varianta de rescriere aleasa)! Recomand ca inainte sa va apucati de orice sa va notati codurile IMEI sau sa va asigurati ca aveti cutia telefonului pe care sunt trecute aceste informatii. Codurile IMEI se afla simplu intrand in aplicatia de telefonie si tastand *#06#, valabil pentru orice telefon cu Android, indiferent de producator sau de versiunea sistemului de operare / UI.

Arhiva va trebui extrasa intr-un folder, se va folosi aplicatia SP Flash Tools (gasiti pe google.com variante) si procedura se va face numai cu telefonul oprit!

Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon MediaTEK, aveti AICI.

Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI

Allview A5 Ready, ROM original se descarca de aici.